Организацията на Гала-Конкурса на “Мис Българка САЩ 2012” навлезе в своя финален стадий

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Организацията на Гала-Конкурса на “Мис Българка САЩ 2012” навлезе в своя финален стадий

 

На 28-ми април, 2012 в Кафе-Ресторант “Мираж” – Чикаго, се състоя среща на организационния комитет на 1-вия Национален Конкурс за Красота “Мис Българка САЩ 2012”. На срещата присъстваха ,също, участнички в конкурса от Чикаго, както и генералния спонсор – адвокат Ехсан Ефтекари.

Подготовката за Гала-Конкурса, който ще се проведе на 26-ти май, 2012 в Enigma – The Lounge, Чикаго върви по план и вече навлезе в своята финална фаза. Избраните красиви български момичета от различни градове на САЩ ще се съревновават помежду си в три кръга. Победителката ще получи титлата “Мис Българка САЩ 2012”, $5000 кеш, специална корона изготвена в Дубай и други награди осигурени от спонсорите.Известната българска актриса Аня Пенчева ще бъде в журито, което за момента се планира да се състои от 11 члена.

Лаура Чуканов – Мис Юта 2009 и 4-та от Мис САЩ 2009 като член на журито, ще оценява професионално красотата на българките.

Специален телевизионен екип от Канал 3 ще пристигне в Чикаго, за да отрази уникалното събитие.

Режисъор на Гала-Конкурса е актьорът Иван Ангелов.ПР Директор е Натали Стоянова.

Модният дизайнер Теодора Атанасова ще облича красивите участнички в конкурса, а за техния грим ще се погрижи Нушка Колева.Музикалният директор на шоуто е Бедо Стамболян от Ню Йорк.

Първият национален конкурс за красота “Мис Българка САЩ 2012” се провежда със съдействието на Генералните Консулства на Република България в Ню Йорк и Чикаго.

По всичко личи, че ще се получи един истински празник на българската красота, който ще бъде “короната” на поредицата от мероприятия в българската общност посветени на светлия български празник 24-ти май.

Главен медиен партньор в. “България СЕГА” (www.bulgariasega.com) – Чикаго.
Медиен партньор – български медиен портал  www.eurochicago.com – Чикаго.

Светлозар Момчилов
в. “България СЕГА”
www.bulgariasega.com


 


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7