ЖИТЕЛ НА ЧИКАГО АРЕСТУВАН ЗА ПОДТИКВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | ЖИТЕЛ НА ЧИКАГО АРЕСТУВАН ЗА ПОДТИКВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ

Четвъртък, 23 февруари, 2012 г. —Беше отказано пускане под гаранция на жител на Чикаго, който беше обвинен в подтикване към проституция и домашно насилие, съобщи шерифът на община Кук Томас Дж. Дарт.
Хенри МакЛорин (Henry McLaurin), 32-годишен, от 1000 блок на ул. „Ийст 93-та” е бил обвинен в закононарушение, свързано с подтикване към проституция. На МакЛорин беше отказано пускане под гаранция, тъй като той беше пуснат под гаранция след арест през месец декември, 2011 г. извършен от отдел „Борба с неморалното поведение”, също за подтикване към проституция. Този арест е извършен в хотел в района на Бриджвю.
На 5 февруари, 2012 г. Полицейската служба на Ийст Хейзъл Крест отговаря на извършващ се в момента побой в хотел „Super 8”, намиращ се в Ийст Хейзъл Крест, Илинойс. Когато пристигат на място, се разбира, че е извършено домашно насилие и извършителят Хенри МакЛорин е задържан. Също така, полицаите научават, че той е сводник на двете жени в хотелската стая, едната от които е била жертвата на домашното насилие.
Разследването разкрива, че МакЛорин е подтиквал към проституция като е публикувал обяви със снимки на жените в рубриката „Ескорт” в секцията за възрастни на интернет страницата Backpage.com. В резултат на това, клиентите са се обаждали на телефона публикуван в обявата, за да си насрочат „среща”, по време на която са се разменяли пари срещу секс. Също така МакЛорин ги е откарвал на „срещите” и се е облагодетелствал като е получавал пари, които жертвите са получавали за сексуалните актове.
Надежда Минкова
в. “България СЕГА”
www.bulgariasega.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7