"Мис Българка 2012 (САЩ)" получи “зелена светлина”

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | "Мис Българка 2012 (САЩ)" получи “зелена светлина”

Лек автомобил ще бъде наградата за победителката в конкурса "Miss Bulgarka 2012"

Основателят на Женския Клуб в Ню Йорк – Боряна Павлова бе на кратко посещение в Чикаго, за да координира организирането на логистиката по провеждането на Финалния Гала – Концерт след 3 месеца.

В продължение на 2 дни тя имаше интензивен график от срещи , придружавана от нейната “дясна ръка” в Чикаго – Нели Николова. Идеята за 1-ви Национален Конкурс за Красота  получи широка подкрепа в най-големия български град в САЩ. Това едва ли бе случайно. Все пак става въпрос за българската общност в Чикаго, която няма равна на себе в целия свят. Освен това, избирането на “Мис Българка 2012 (САЩ)” ( "Miss Bulgarka 2012" (USA)), която ще има задачата да покаже не само външната, но и вътрешната красота и интелект на българката, ще бъде една важна крачка към утвърждаването на положителния имидж на България в САЩ!

Най-големият успех за Боряна и женския клуб в Ню Йорк  бе, безспорно, финансовата подкрепа от MULTI GROUP LOGISTICS, които ще са Генералният Спонсор на “Мис Българка 2012(САЩ)” ( "Miss Bulgarka 2012" (USA))!

Осигуряването на солиден финансов фундамент, даде въможност да се обяви официално привлекателна награда за победителката в 1-вия Национален Конкурс за красота “Мис Българка 2012 (САЩ)” (  "Miss Bulgarka 2012" (USA)) – ЛЕК АВТОМОБИЛ

Така че момичета, живеещи в САЩ, побързайте! Напомняме Ви, че крайният срок за записване е 25-ти Април, 2012! Е-майлът за изпращането на молби за участие е: borianapavlova@hotmail.com. За повече информация посетете www.bgwomenclub.us.

В четвъртък вечерта, макар да е нетрадиционно време за срещи, Боряна успя да събере представители на българската общност, както и генералния консул на Република България в Чикаго – Симеон Стоилов. Срещата премина в неформална атмосфера и се обсъдиха начини, по които може да се помогне в организацията на събитието.

Главен медиен партньор на 1-вия Национален Конкурс за Красота в САЩ е в. “България СЕГА” (www.bulgariasega.com).


Светлозар Момчилов
Снимка: Щерион Щерионов -
Outvision Photography
в. “България СЕГА”
www.bulgariasega.com

 


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (2 направен):

Stella на 20 Февруари, 2012 08:51:10
avatar
Това е добра идея, но се съмнявам че ще изберат най-достойното момиче.
Съгласен Несъгласен
2
Jana на 20 Февруари, 2012 02:40:15
avatar
Браво на момичетата от Женския Клуб в Ню Йорк! Нека да покажем на какво са способни
българките в САЩ!
Съгласен Несъгласен
4
общо: 2 | показване: 1 - 2

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7