Мъж от ДеКалб се обявява за виновен за притежание на детска порнография

Начална страница | САЩ и Канада | САЩ Централна Част + | Мъж от ДеКалб се обявява за виновен за притежание на детска порнография

РОКФОРД—Мъж от ДеКалб, Илинойс се обяви за виновен във федералния съд  за притежание на детска порнография, която е пресякла щатските граници. ДОМИНИК ПЕЛЕТИЕР  (DOMINICK PELLETIER), 33 г. призна, че е притежавал детска порнография пред американския областен съдия Фредерик Дж. Капала , който е насрочил разглеждане на делото в 2,30 следобед на 18 ноември, 2011 г..
Съгласно съдебните документи, Пелетиер е кандидатствал за работа към Федералното бюро по разследванията като разузнавателен анализатор. Съгласно стандартната процедура по кандидатстването, Пелетиер се е подложил на детектор на лъжата в сградата на ФБР в Чикаго през август 2008 г..
По време на рутинното интервю, след подлагането на детектора на лъжата, Пелериер е признал, че е имал проблеми по време на извършването на теста, свързани с въпроси относно детска порнография. По-късно по време на интервюто, Пелетиер е признал, че той е имал снимки на детска порнография на компютъра си в къщи и се е съгласил да даде достъп до компютъра си. При обявяването си за виновен на 16-ти август, 2011 г., Пелетиер е признал, че на компютъра, който притежава е имал снимки на деца, които очевидно са извършвали сексуални  актове.
Пелетиер може да получи максимална присъда от не повече от 10 години затвор и $250,000 глоба. Съдът може да наложи подобаваща присъда, съгласувана с разпоредбите за определяне на присъди в Съединените щати.
Обявяването за виновен беше оповестено от Патрик Дж. Фитцджералд, федерален прокурор на Съединените щати за Северната област на Илинойс и Робърт Д. Грант (Robert D. Grant), отговорният специален агент от  Федералното бюро по разследванията.
Държавате се представлява от Зам. прокурорът Майкъл Д. Лов (Michael D. Love) на Съединените щати.
Атанас Ненов
в. “България СЕГА”
www.bulgariasega.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7