Сбогувайте се с бутона „Share”

Начална страница | САЩ и Канада | Сбогувайте се с бутона „Share”

Сбогувайте се с бутона „Share”, защото бутона „Like” добива все по-голяма популярност.
След месеци на актуализация на своя бутон „Like”, Facebook е разпространил актуализация, която фундаментално променя функциите на бутона, в сравнение на този на „Share”. Сега, след като натиснете бутона „Like”, на стената във вашия профил ще се публикува цялата новина със заглавие, отзив и миниатюрна снимка. Също така ще ви се дава възможност да коментирате за линка на новината. Преди това, би се появил само линк към новината в скорошната ви активност, често оставащ незабелязан от потребителите.
Въпреки че потребителите може да си помислят преди да натиснат бутона, имайки предвид, че това ще остане завинаги на техните стени и в техните мрежи от актуални новини, това неминуемо би повишило трафика на интернет страницата на издателя.
Може би промяната е била необходима. Защото никога не е било оповестявано на потребителите, че бутона „Like”ще функционира различно от бутона „Share”, много от тях никога не са разбрали какво означава да натиснете „Like”  за дадено съдържание. Постигането на същия резултат като този на бутона „Share”, би могло да повиши очакванията и като цяло по-голямо удовлетворение на потребителите.
в.”България Сега”
www.BulgariaSega.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7