Шестима убити при стрелба в Калифорния

Начална страница | САЩ и Канада | Шестима убити при стрелба в Калифорния

Шестима души, в това число и три деца, загинаха при семеен скандал в богаташки квартал в град Санта Клара, разположен на около 60 километра южно от Сан Франциско, Калифорния, съобщи ДПА. Подробностите около трагедията все още се изясняват.
Шестимата загинали, в това число и предполагаемият убиец, който се самоубил, принадлежат към едно семейство. Едно от децата било намерено живо на мястото на трагедията, но по-късно починало в болница. Още една жена, която била намерена жива, продължава да бъде в критично тежко състояние.       
Санта Клара, с население около 100 000 души, до неотдавна се смяташе за град, в който тежките престъпления са изключително редки. Но рецесията, която се отрази на икономиката на Калифорния и на високотехнологичните производства в Силициевата долина по-тежко, отколкото в други райони на страната, постепенно промени живота в Санта Клара, посочва ДПА.
През ноември уволнен специалист по електроника застреля трима свои колеги. "Когато нещата станат трудни, напрежението като че ли изригва", заявила Патриша Мейхън, кмет на Санта Клара. Darik

 


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7