Пускат наркокафе с екстракт от канабис

Начална страница | САЩ и Канада | Пускат наркокафе с екстракт от канабис

Бутилката за $10 съдържа 20 мг психоактивни вещества

След иновативния алкохол на прах американски предприемачи решиха да лансират и наркокафе с екстракт от канабис.
Компанията „Мърт провижънс” пуска на пазара в САЩ бутилираното кафе „Лигал” (от английската дума „законен”) с 20 милиграма THC – психоактивното вещество тетрахидроканабинол. Продуктът от 340 милилитра ще бъде по щандовете във Вашингтон в началото на юли. Очаква се цената му да е около 10 долара. Производителите обещават, че всеки вкусил от еликсира им ще усети приятен световъртеж като след почерпка с вино.
Марката предлага няколко разновидности, сред които Cold brew (приготвено със студена вода, гарантиращо широка усмивка), Cold brew със сметана и захар (сравнено с лавина от вкус и океан от приятни усещания), Rainier cherry (американският черешов сорт Райниер, който върви за музикални фестивали и домашни купони, изстрелващ на седмото небе), Lemon ginger (лимон и джинджифил с отпускащ ефект) и Pomegranate (с вкус на нар за ободряващо преживяване).
В манифеста на компанията се посочва, че идеята на напитката е „да насърчава широкоразпространената радост, да допринася за безпрецедентното отпускане и да обезпечава благословията на еуфорията”. Продуктът ще помага на потребителите да се смеят повече и да се тревожат по-малко, докато се наслаждават на висококачествения канабис в търсене на щастието.
През ноември 2012 г. американските щати Колорадо и Вашингтон решиха с референдум легализирането на марихуаната.
Американските предприемачи не за първи път се възползват от интереса на съгражданите си към леката дрога. Наскоро в Калифорния пуснаха ограничена партида парфюм с мирис на марихуана, наречен „Невинност”.
Novinar.bgОценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7