Моята прогноза за 2014 година

Начална страница | САЩ и Канада | Моята прогноза за 2014 година
image

През първата половина на годината, положението на страната ни, България, ще бъде тежко. Предвиждам - промени в държавното управление. Реформи в Църквата, които ще бъдат привидни. Годината ще бъде белязана от съмнения, подозрения, агресия и напрежение.
Лунното затъмнение, което започва на 15-ти април е свързано с нашите чувства и емоции. Психическа нестабилност - труден месец за хората с нестабилна нервна система. Очаквам да се увеличи броят на самоубийствата. Решенията в държавата ни периода април - юни, ще се вземат не под влияние на разума, а на настроения и емоции. Ще се допуснат множество грешки. През лятото малко ще се поуталожат нещата.
През октомври - ново лунно затъмнение - негативност, нестабилност и драматизъм. На българина му липсва гражданска добросъвестност. Ако спрем да мислим по този начин: „това не е мой проблем”, „не ми пука”, „всички са едни и същи”, ще ни се случи нещо по-добро. В българина отдавна няма смирение. Ние като народ имаме тежка карма - предателства, борба за власт, алчност и завист. Ние сме много объркани, трудно вземаме решение и затова си носим негативните последици. Не ни чака нищо добро до края на 2023 година - тогава виждам лека светлина в тунела. Решенията за страната ни се вземат от хора, които нямат политическа визия - тайно и по скрит начин.
За Света - икономически нестабилна година. Леко раздвижване на пазарите на имоти. Голяма банка ще затвори вратите си. Нестабилност в Португалия, Испания - задълбочаване на безработицата. Европа върви към края на Европейският съюз - поради прекалени санкции и задушаване на членовете си. Англия - нестабилност на борсата. Ако кралицата абдикира и на престола се озоват принц Уилям и Кейт - кралството ще има много бърз просперитет. Принц Хари ще се ожени. До две години принц Уилям и Кейт ще имат дъщеря. Икономически подем за Скандинавските държави. Унгария ще бъде в големи противоречия с Евросъюза. За Русия - застой във властта еднообразие. Но решенията в световен план ще зависят от тях. Украйна-ще бъде грешка ако влязат в Евросъюза, но там решенията ще се вземат на друго ниво. Гърция - стачки, проблема се задълбочава - земетресения. Германия, Франция - политически трудности, но и бързи решения. Кризата в Европа се задълбочава.
Арабският свят - нестабилност, омразата и негативността ще имат превес. Няма изход от кризата в Сирия.
Ще си заминат двама европейски лидери, заради компромати.
Наводнения пролетта и есента, горещо лято. Земетресение в Чили, Хаити, Румъния, Кипър, Турция.
Годината ще бъде белязана от недоимък. Финансово благополучие за богатите хора. Ще се дават повече пари за изследвания свързани с ракови и генетични изследвания.
Ще има една тежка самолетна катастрофа извън Европа.
САЩ - лек подем на икономиката. Следващият президент - изключително благонадеждна фигура - подем и просперитет. Трябва да се търсят бързи решения, за съживяване на икономиката. Успешно сътрудничество с Китайски корпорации. Не трябва да се допуска никакво разхищение на банков ресурс. Свиване на икономическия колан. САЩ ще стане по-добро място за живеене от Европа до 2-3години.

Зодиакална прогноза

ОВЕН – годината на Коня не е много стабилна за вас в финансово отношение. За някои от вас, предстоят нови бизнес отношения, които ще бъдат стабилна основа за бъдеще. Не са изключени семейни неприятности. Някои от вас могат да започнат нови романтични отношения. Пазете се от простудни заболявания.
ТЕЛЕЦ –през цялата година ще ви се налага да защитавате позициите си. Финансова стабилност. Някои от вас ще прекратят любовните си връзки, а други ще ги съхранят. Близките ви ще имат голяма нужда от вас - подайте им ръка. Движете се сред природата, тя ви зарежда.
БЛИЗНАЦИ – двойственото ви мислене ще е в апогея си. Ще имате много финансови разходи. Някои самотни представители на зодията ще срещнат своята половинка. Ще търсите разбирателство със самите себе си - но трудно ще го намирате. Обърнете внимание на нервите си.
РАК – нещата в бизнес и личен план ще се случват бавно за вас. Но интуицията е водеща за вас. За това и приходите ще ви бъдат стабилни в първата половина на годината. Направете компромиси във връзката си - годината не е много благоприятна в личен план към вас. Занимавайте се повече със спорт. Подобрете самочувствието си, носете по-светли тонове в облеклото си.
ЛЪВ – пазете се от интриги мили лъвове. Прекалено сте добронамерени. Силна финансова година. Можете да си позволите екскурзии, да създадете семейство, имате успех. Някои от вас няма да се разбират с роднините си през годината. Здравето ви ще бъде отлично. Обърнете повече внимание на разходките в природата.
ДЕВА – начинанията ви са изгодни в работа и бизнес. През Февруари и лятото, а от части есента – добри доходи. Прекалената отдаденост на работата ви пречи на взаимоотношенията с партньора. През цялата година ще сте в позитивно настроение. Ще ви налягат простудни заболявания, но не берете грижа годината ще е успешна за вас.
ВЕЗНИ – добри доходи, нова работа или израстване в старата. Затруднени лични отношения, но ще намерите компромис. Лека година за вас. Стремете се да се храните по-здравословно. Някои от вас ще имат волята да се справят с наднорменото тегло.
СКОРПИОН – спокойствие в бизнеса, добро финансово положение – придобивка на имот. Не се опитвайте да закрепите разпадаща се връзка. Пазете се от депресивни състояния. Срещата с приятели ще ви зарежда позитивно.
СТРЕЛЕЦ – пазете се от интриги на работното място. Ще имате добри доходи, но разходите ви ще се увеличат. В любовта ви очакват по-малко разногласия. Обърнете внимание на здравето си. Грижете се за себе си, повече почивайте. Ще бъдете доста натоварени.
КОЗИРОГ – успешна година, работа, бизнес и отношения във връзката ви. Нестандартното ви мислене ще е във вихъра си. Не бъдете разточителни в разходите си. Семейните двойки да се пазят от разногласие в началото на годината. Здравето ще ви е добро – укрепете имунната си система.
ВОДОЛЕЙ – благоприятна година за нова работа. Успешни идеи които реализирате. Придобиване на имот. Втората половина на годината ще настъпят неблагоприятни отношения при семейните двойки. Обърнете по-голямо внимание на децата си. Обърнете внимание на стари заболявания, но общо здравето ви ще е стабилно.
РИБИ – ръст в кариерата. Стабилност във финансово отношение. Ако връзката ви е загубила своята страст и любовен трепет, ще я замените с нова. През годината можете да придобиете имот или да се занимавате с ремонт на жилището си. Пазете нервите си. Обърнете внимание на спорта и здравословното хранене – не яжте бързо.

 Таня  Георгиева – член на Международна Асоциация „Феномени”
Хармонизация, Биодиагностика,
Психология и Ясновидство
t.georgieva6@abv.bg
в.”България СЕГА”
Оценете тази статия
1.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7