A+ Roofing отвори нов модерен офис (Видео)

0

 

На 3-ти ноември, 2012 се състоя официалното откриване на новия офис на A+ Roofing.

Независимо, че компанията се занимава с ремонт на покриви, новият офис впечатли гостите с чистота, модерно оборудване и функционалност. По всичко личи, че една от целите на собственика на бизнеса Иван Петров – в офиса да се работи комфортно и бързо, е на път да се осъществи.
A+ Roofing е 15 години в бизнеса и е една от най-големите компании по ремонт на покриви в Чикаго и неговите предградия.

Видео репортаж на BG7TV:

Г-н Петров планира да разшири бизнеса си в над 30 американски щата. Альона, съпругата на Иван Петров, е родом от Украйна. “Тя е основния фактор за успеха на нашия бизнес”, коментира г-н Петров, при което Альона скромно пояснява за в. “България СЕГА”, че в A+ Roofing всички имат принос за успеха на бизнеса и работят заедно като team players.

Офисът бе осветен от отец Гери Цонков от БПЦ “Св. София”, а след това гостите имаха възможност да се насладят на жива музика, вкусна храна, алкохолни и безалкохолни напитки в приятна атмосфера. В края на откриването бе прерязана официално лентата от Иван Петров, неговата съпруга и техните двама сина. 

Нека пожелаем здраве и много професионални успехи на екипа на A+ Roofing – българският бизнес, с който всички ние можем да се гордеем!

Новият офис на A+ Roofing е на адрес:
150 Shore dr., Burr Ridge, IL 60527

Оксана Момчилова
в. “България СЕГА
BG7TV
Burr Ridge, USA