Мегън Фокс: В Холивуд няма никаква нравственост, само алчност

0

В откровено интервю неотдавна за списание “Престиж” 31-годишната актриса Мегън Фокс разказа за липсата на морал и честност в Холивуд.

“Вътре в студиото няма нравственост и ценности. Само алчност. Ако имаше начин да се промени това, аз естествено бих искала. Заради това мнозина изживяват емоционална травма: на хората им се налага да преминават през тази гнилоч отново и отново. Вие сте само обект, средство за постигане на целта. Не може да си позволите спиране на снимките на филма, иначе ще загубите 2 млн. долара. Ние работим въпреки травмите. Всичко е нормално, докато лицето ви изглежда отлично, нали тогава ще може да се снимате”, споделя Мегън.

“Когато бюджетът на филма е 100 млн. долара, такава ценност като човешкия живот нищо не значи. Поставя се целта филмът да бъде заснет навреме, за да си върне парите”, споделя още актрисата.

Наскоро Фокс разказа за скандалното си напускане от “Трансформърите” и кавгата с Майкъл Бей. Тя призна за грешката си в този конфликт от 2009 г., когато нарече Бей Хитлер и отказа да се извинява.

Сега звездата се снима в нов филм, чието заглавие засега се пази тайна.

Източник: БГНЕС, dariknews.bg