Детска педагогическа стая ще надзирава трима от нападателите, съблекли момче в автобус

Начална страница | Свят | България | Детска педагогическа стая ще надзирава трима от нападателите, съблекли момче в автобус
image

Софийският районен съд постави под надзор на инспектор от Детска педагогическа стая трима от нападателите, съблекли 14-годишно момче в автобус 404 от столичния градски транспорт.
Неприятният инцидент се разигра в петък, когато момчето беше съблечено до кръста от четирима младежи, само защото носи блуза с емблемата на ЦСКА, а пътниците и шофьорът наблюдаваха безучастно.
Пострадалото момче разказа за случилото се.
„Прибирах се от залата на „Локомотив” (София), когато ме нападнаха на спирката на Подуяне. Бях с екип на ЦСКА, при което единият от нападателите ме удари, съблякоха ме и ми казаха „Махай го, идвай с нас и ще те набием”. Единият ме удари, след това аз останах само по долнище. Те разбиха вратата и избягаха”, посочи пострадалото момче.
„Може би са левскари, защото ме питаха дали съм от ЦСКА. Аз казах „да, от ЦСКА съм”. Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено”, каза още пострадалото дете.
Спрямо трима от тях съдът постанови специален надзор, а четвъртото момче е без наложена мярка за неотклонение. Четиримата бяха задържани от полицията благодарение на записите от камерите в автобуса. Двама от младежите са на 15 години, един - на 16 и един - на 17 години.
Всичките са ученици на 166-то Спортно училище „Васил Левски“ в столицата.
Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7