Анахид Тачева празнува 79 в милионерска вила в Америка

Начална страница | Свят | България | Анахид Тачева празнува 79 в милионерска вила в Америка
image

Анахид Тачева посрещнa 79-ия си рожден ден на 15 октомври в Америка. В последните 10 години легендарната говорителка на БНТ живее зад Океана заедно с най-малката си дъщеря, която носи нейното име.
Плановете за рождения ден на Тачева включвали семейно празненство в лукс вилата на милионерския ѝ зет Аристотел в Хемптън. Там летни резиденции имат и почти всички холивудски звезди. На градинското парти щели да присъстват само близките ѝ и внуците, но не и роднините ѝ в България, които Анахид за последно видя преди 1 година, когато беше на гости в родината. Може би догодина, когато, живот и здраве, закръгли 80, бившата съпруга на Коста Цонев щяла да направи по-голямо честване и у нас.
Като щастлива баба и пенсионерка Анахид разполагала с много свободно време, което запълвала все с приятни занимания. Когато не се грижела за внучетата си, ходела на кино и излизала по женски на ресторанти с американските си дружки. Всеки ден обаче намирала време да ходи на гимнастика, за да поддържа духа и тялото си в кондиция.
Известно е, че зетят на говорителката е мултимилионер от гръцки произход, който има процъфтяващ хазартен бизнес. В знак на благодарност, че отглеждала двамата му синове вместо детегледачки, той ѝ подсигурил спокойни старини. Не ѝ липсвало нищо, пътувала по екзотични курорти с тях и живеела в разкошен мезонет в Ню Йорк. Говорела и езика перфектно. Още преди години изкарала интензивен курс, а сега безпроблемно пазарувала, говорела си с портиера на сградата и завързвала приятелства с дами на нейната възраст.
Освен семейството на дъщеря ѝ Ани в САЩ е и детето на другата ѝ дъщеря – Теодора Цонева. Малката Мария живее при татко си, но баба Анахид често я посещавала. „В Америка например открих мой братовчед – Асо, който е емигрирал, когато е бил на 23 години. Често се виждаме. Заедно ходим на опера, а с внуците си ходя на баскетболни мачове на ,,Никс“ – това е нюйоркски отбор. Не са най-добрите, но и аз викам за тях“, споделя Тачева.
Bgnow.eu


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7