Джок Полфрийман: Съжалявам за смъртта на Андрей Монов

Начална страница | Свят | България | Джок Полфрийман: Съжалявам за смъртта на Андрей Монов
image

В първия си ден на свобода, австралиецът се съгласи да даде. Пред камерата той обяви, че съжалява за смъртта на Aндрей Mонов.
Заяви и готовност до живот да изплаща на семейството му кръвнина. По негови сметки дължимата сума била над 1 милион лева.
„Днес чух, че някаква полиция е ходила на адреса, на който съм регистриран и не е имало никой. Аз съм излязъл, за да давам интервю с журналисти. В Бусманци не ми даваха да ме снимат журналисти и давам интервю, не искам да давам адрес, защото става дума за моята безопасност”, сподели австралиецът.
Той каза, че не се страхува от това, че може да му се случи нещо, след като вече е извън общежитието в Бусманци. Но въпреки това според него трябва да вземе мерки срещу прояви, подобни на тези, които се случиха по време на мача между България и Англия.
Полфрийман разказа още, че това не е първото му излизане навън. „Не е за първи път, имал съм отпуска. Първо беше за 8 часа 2016 година, после за 2 дни и пак за 2 дни. Съжалявам за смъртта на Андрей Монов. Това не беше целта. За мен целта на тази битка, това не беше битка, беше нападение… моята цел беше да спася живота на някой, а не да отнема”, каза още той и допълни, че не помни убийството на студента.
В момента той е без документи, невъоръжен и в готовност да се върне в затвора.
Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7