Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за четвърти мандат

Начална страница | Свят | България | Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за четвърти мандат
image

Досегашният кмет на столицата Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за нов трети пореден мандат, това заяви самата тя при инспекция на строителството на участък от третата линия на метрото от Орлов мост до бул. "България".
"Взех решение да се кандидатирам за кмет на нашия град. Решението ми не е спонтанно хрумване", заяви тя.
Фандъкова обяви кандидатурата си при проверката на строителството на участък от третата линия на метрото от Орлов мост до бул. "България".
"Обещах, че в началото на септември ще кажа моето решение дали ще поискам отново доверието на моите съграждани, вече сме началото. Взех своето решение, кандидатирам се за кмет на нашия град. София се развива и променя през последните 10 години не с приказки, а с много работа. Това е моята основна мотивация", добави Фандъкова. Тя заяви, че ще предложи график за работа с нови идеи, нови хора и нова енергия.
Изпълнителната комисия на ГЕРБ е утвърдила кандидатурата на Йорданка Фандъкова за кмет на София за предстоящите местни избори, съобщиха от пресцентъра на партията.
От там изтъкват, че според ръководството на партията именно работата на Йорданка Фандъкова и екипът й стоят в основата на изцяло променения облик на София.
"ИК на ГЕРБ вярва, че с избирането на Йорданка Фандъкова за четвърти мандат процесът по пръвръщането на София в модерен и иновативен европейски град може да продължи, защото тя има нужната компетенция, опит и нови идеи", се посочва още в прессъобщението по повод днешното решение.
Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7