Кметът на Сливница осъдил Нинова за лъжи

Начална страница | Свят | България | Кметът на Сливница осъдил Нинова за лъжи
image

„Дойдох, за да кажа, че осъдих Корнелия Нинова за това, че преди предишните местни избори през 2015 г., както и в момента се случва, от БСП започнаха да използват клевети и лъжи”. Това заяви на извънреден брифинг кметът на Сливница Васко Стоилков.
„Преди предишните местни избори през 2015 година, от БСП започнаха постоянни клевети и лъжи. Г-жа Корнелия Нинова на предизборно събрание на БСП в Сливница беше наговорила безброй лъжи и клевети по мой адрес и по адрес на нашата община“, обясни кметът на Сливница „Длъжен бях да го споделя това, защото в момента пак се повтаря същата история – изсипват се безброй ругатни и клевети“, допълни още той.
По думите му съдът се е произнесъл в негова полза на три инстанции. „Заведох дело и осъдих г-жа Нинова на три инстанции – Софийски градски съд, след обжалване – Софийски апелативен съд и Върховен касационен съд. Това са и трите инстанции, няма право на обжалване, това е окончателно решение”, посочи той. „Още утре със съдия-изпълнител ще си събера средствата. Те са 2 000лв. Ще ги даря за детската градина в Сливница. Предвид всичките й имоти и участия, явно има достатъчно средства. Недоумявам защо още не ми ги е превела", каза още Стоилков.
Участие в пресконференцията взе и народният представител Тома Биков. Той се обърна към Елена Йончева от БСП, която води дело срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, спечелено от нея на втора инстанция и която настоява той да подаде оставка, ако загуби окончателно делото. „Очакваме г-жа Йончева да прояви същото чувство за справедливост и морална хигиена и към г-жа Нинова, която е осъдена на трета инстанция за лъжите, които е говорила в Сливница преди 4 години“, настоя той.
Източник: vesti.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7