Цветанов си тръгва с подарък от колегите - маратонки за дълъг политически маратон

Начална страница | Свят | България | Цветанов си тръгва с подарък от колегите - маратонки за дълъг политически маратон

Цветан Цветанов си тръгва от парламента с маратонки за дълъг политически маратон - подарък от колегите от ГЕРБ. Той се похвали с подаръка пред медиите. От групата изненадаха с букет цветя номинираната за нов председател на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Колегите днес ми направиха приятна изненада, защото аз исках да направим изненада за г-жа Дариткова с този прекрасен букет, каза пред журналисти досегашният председател на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията. Колегите ми подариха едни маратонки и казаха, че в момента със свободата, която вече имам, е много по-добре да продължа да бягам в този дълъг политически маратон, добави той.

Цветан Цветанов каза, че е готов да помага на Дариткова. Връзката остава толкова силна, колкото е била и досега, заяви той и отбеляза, че сега ще може да обикаля повече из страната. Единственото, което ще имам повече като възможност, е във времето, когато има пленарни заседания, да бъда в някоя община, където ще правя поредната среща със структурите на ГЕРБ и ще можем да се подготвим максимално организационно добре за предстоящите избори, коментира Цветанов.

"В политиката няма его, в политиката трябва да бъдеш достатъчно отговорен, да бъдеш човек, който може да направи компромиси със себе си, защото, ако си искрен и ако работиш от сърце за каузата ГЕРБ, това са стъпки, които трябва да бъдат направени", добави Цветанов.

Попитан дали очаква трусове в парламента, Цветан Цветанов коментира, че е разговарял с почти всички парламентарни групи и вече има изграден механизъм, по който в диалог се търси необходимият политически консенсус и устойчивост в законодателството. "Категорично моят основен приоритет ще бъде да търся диалога, да постигам максимално възможния консенсус в интерес на българските граждани", заяви от своя страна Даниела Дариткова.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7