27-годишен треньор по мотокрос заменя Цветанов в парламента

Начална страница | Свят | България | 27-годишен треньор по мотокрос заменя Цветанов в парламента
image

27-годишният Георги Недев, който е треньор по мотокрос, ще заеме депутатското място на подалия оставка Цветан Цветанов. Недев е следващият в листата на ГЕРБ от Велико Търново. Той е и най-младият общински съветник в общинския съвет на старата столица и е председател на Младежи ГЕРБ в града, пише "24 часа".
Недев е едва на 24 г., когато попада в листата за народни представители и се превръща във феномена 11/11. На изборите той има 2861 преференции, с близо 200 повече от самия Цветан Цветанов.
"Вярно е, че аз съм следващият, но вече нямам амбиции да влизам където и да е. Аз се пренасочих, работя в частния бизнес, отворих собствена рекламна агенция и в момента усилията ми са насочени натам.
Не сме разговаряли с ръководството на ГЕРБ по този въпрос. Не съм сядал въобще да размишлявам твърде сериозно, засега оставям нещата да си вървят, както си му е редът и ще взема решение, когато трябва да взема решение", коментира пред "24 часа" Георги Недев.
За следващ председател на ПГ на ГЕРБ пък се спрягат имената на Менда Стоянова, Димитър Главчев и Красимир Велчев.
Преди месец Недев беше един от тримата кандидати за председател на Българската федерация по мотоциклетизъм. Кандидатурата му бе издигната на последното отчетно-изборно събрание.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7