Звездни пожелания за Новата 2019-та година

Начална страница | Свят | България | Звездни пожелания за Новата 2019-та година
image

Е, драги читатели… Това е! Още една година мина неусетно, а с нея пада и последната страница на календара. Остана съвсем малко преди светът да обърне нова глава в историята си, надяващ се тя да бъде по-добра и по-благосклонна от предходната…
Това е времето, когато всички правим лична равносметка на изминалите 365 дни, даваме си обещания преди стрелките на часовника да се слеят в една, но най-вече – пожелаваме си нещата, от които имаме нужда. А казват, че пожеланията са магически и комбинирани с копнежите в сърцата ни, намират начин да се осъществят. Точно затова се свързахме с няколко известни имена, които да орисат Новата годината за вас, нас и дори за тях самите. Ето какво казаха те, специално за читателите на в. „България СЕГА“:

Легендарната Марги Хранова, която тази година отпразнува цели 45 години самостоятелна сценична кариера, пожела на всички сбъднати мечти, мир, любов и музика в сърцата! Звездата на българската естрада, чийто глас може да бъде разпознат сред милион други, за себе си желае здраве, щастие, любов и незабравими срещи с почитателите си. Ние пък, понеже сме егоисти, й пожелаваме още дълги години да ни радва с изпълненията си!
Красивата актриса Лорина Камбурова, която през 2018-та отбеляза огромен успех и завладя българския телевизионен екран с участието си в сериала „Скъпи наследници“ пожела на всички весели празници. Вас, читателите, ориса с много здраве през новата година, за да може с устрем и сила да сбъдвате мечтите си.
„Нека любовта не наспуска домашното ви огнище и винаги да сгрява сърцата ви!“, завърши талантливата варненка.
Обаятелната Лорина, която признаваме ни е голяма слабост (а то може ли да не е?) за себе си иска единствено повече хубави моменти с любимите си хора и най-вече време, за да бъде с тях и да ги обича. Лорина, ние ти пожелаваме цялото време на света, което да прекараш с обичаните, но и все така да ни приковаваш към екрана – както малкия, така и големия!
Пръв сред мъжете, с когото се свързахме, беше обичаният от два континента изпълнител Краси Аврамов. Човекът глас, заварихме… на път. Между празници, ангажименти и благотворителни инициативи, все пак успяхме да се свържем с него, за да получим и неговата част за новогодишното ни чародейство.
„Всичко, което искам да пожелая на читателите е да бъдат здрави. С течението на годините съм се убедил, че това е най-важното, защото всичко останало човек има силата да постигне и сам. Българинът е надарен с воля, упоритост и мощ – ако реши и е зареден с правилната мотивация, сигурен съм, и планина ще повдигне сам-самичък. Затова желая правилните причини за исканите неща.
На себе си пожелавам същото – здраве, на което да се радвам аз и онези, които обичам. За останалото през предстоящата година запретвам ръкави и започвам да действам. Изготвил съм цял списък с работни проекти, които чакат да бъдат реализирани и съм оптимистично настроен, че точно 2019-та е тяхното време. А когато човек се труди, отплата винаги има.“
Малко преди да прекъснем връзката с единственият българин напълнил залата на „Оскар“-ите, понеже сме запознати с хумора на мимът блеснал с глас, го помолихме да си спретне пожелание и в стил „тийн идол“. И какво се получи… „Пожелавам си много хитчета, с които да гърмя, да пръскам и да цепя. Да падат купони, да хвърчат салфетки, да гърмят базуки… Да покажем на всички във „фейса“ и „инстаграма“ как се прави! Яка Нова година, направете я незабравима!“
Ние пожелаваме на носителят на наградата „Феномен“ и „Суперзвезда“ на LAMA да не спира да твори, да държи здраво музикалния повод и да реализира всичките си желания с размах и завиден успех.
Режисьорът Ники Илиев, който през тази година заслужено обра всички възможни филмови награди от близо и далеч пожела ви пожела да обичате и да бъдете обичани безусловно, както и да не се страхувате от нищо. А за себе си… каквото си е пожелал – ще си го действа. Ние обаче, няма да сме толкова скромни и му желаем още много покорени върхове във филмовите възвишения и планини. Вдъхновение за още редица страхотни проекти, с които да печели сърцата ни отново и отново!
Време е да стоплим още студената новогодишна вечер, като ви предадем думите на неустоимата и магнетична Мис Плеймейт – Ася Капчикова. Виждате ли тя също ни е слабост (о, изключваме визията, макар да е изключително трудно начинание…), защото е толкова далечно различна от всички клишета за победителките в този конкурс, че ако всички бяха като нея – светът щеше да е едно райско място. На вас тя пожелава вълшебни празници и творчески вдъхновения… А към словата й е прикачена нейната любов. (Какво, за Бога, може повече да иска човек?!) На себе си лъчезарната блондинка желае здраве, а всичко друго ще го постигне с упоритост и постоянство.
„Пожелавам си през 2019-та да обиколя много привлекателни дестинации и дори през януари предстои първата –Тайланд“.
Ние, Асе, ти пожелаваме никога да не губиш този плам, с който така ярко светиш. А с него да осветяваш и всяко кътче на земята, което посетиш. Бъди все така невероятна!
Някак, въпреки натоварения график, успяхме да се доберем и до талантливия и винаги усмихнат Ивайло Захариев, който спечели зрителските сърца в сериала „Под прикритие“ и оттогава не е спрял да радва почитателите си (в България, но и САЩ) и на живо, защото разгръща дарбите си и на театралната сцена. Той пожела на колегите си повече креативност и свобода на изразяване на таланта им! А на вас – нашите верни читатели желае да сте живи и здрави, както и много весели моменти през новата година. Да бъдете верни приятели в трудните моменти на своите близки.
Ние му пожелаваме още много нови хоризонти и роли, с които да предизвиква артиста в себе си, както и да вдъхновява хората! И понеже знаем колко много обича своето семейство, също му желаем да са все така сплотени и единни, а за любовта им да няма мерило!
2018-та беше успешна и за поп-фолк певеца Крум, който доказа, че е истинска машина, която не спира да твори. Доказателство: само преди броени дни излезе последното му парче „Машина“. Тъкмо завърнал се от слънчев и топъл Дубай, ние бързо го издирихме, за да прибавим и неговите пожелания, а за вас те са: здраве, вяра хъс, чисто сърце, любов и повече добри дела, защото по един или друг начин доброто умее да се връща! Весели празници на всички!
В личен план той си пожелава на първо място да е здрав, защото ако има здраве, другото може да го постигне с вяра в Господ и себе си и, разбира се, с много труд и постоянство.
„Моля се споделената и взаимна любов, която имах късмета да срещна, да продължава да бъде така силна. Искам и близките ми да са здрави и щастливи.
Пожелавам си да продължавам да вървя напред и нагоре в музикално отношение и да имам щастието песните ми да стават хитове. Още много участия, пълни с хора, с които да се кефим взаимно. И не на последно място желая житейският ми път да се среща сами с добри хора и да ме пази от лошото…“
Ние желаем на Крум всичките му мечти да се сбъднат! Също така да бъде все така продуктивен и да не спира да налага себе си в музикалния бизнес. Или както би казала Софи Маринова: Хайде, Круме, дай, дай!
Гласовитата и харизматична певица Невена Пейкова, която тази година също поработи здраво и пусна няколко силни парчета, ви пожелава да бъдете здрави, щастливи, да се обичате и да не спирате да се усмихвате. Да бъдете добри хора и да вярвате в чудеса, защото ги има!
„На себе си желая здраве, любов и много музика. Надявам се, че ще успея да издам първия си албум в края на януари, както и много нови песни, една от които ще излезе още преди началото на новата година.“
Ние желаем на Невена, не един, а минимум 100 албума, с които да докаже, че гласовете в България са напълно съизмерими с тези, на световната сцена. Отделно от все сърце й пожелаваме да не спира да се отказва, макар трудната обстановка в нашенската музикална сфера… Да, защото и тя ни е слабост!
И последен, но не и по важност, е певецът Коста Марков, когото откриваме в жарка Флорида. Той пожелава на всички да забавят ритъма на живот, за да се насладят на семейния уют, любовта и радостта, която носят сегашните празници! Много късмет, щастие, здраве и просперитет през новата 2019-та година!
А за себе си, в типичен за него, скромен стил, желае единствено здраве.
Е, ама ние му желаем още куп неща – от щастливи мигове със семейството през професионални успехи (в сферата на музиката и недвижимото имущество) до множество приключения, които да се превърнат в незабравими спомени. И понеже и тази Нова година ще я посрещне с участие за българите във Флорида, му желаем успех!

Е, скъпи читатели… то май не остана нищо, което да си пожелаем вече! Затова просто посрещнете предстоящата година по български – весело, шумно и щастливо!
Ами, наздраве!

Стелиян СТОИМЕНОВ
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7