Депутат срича от трибуната, друг си гледа филми в парламента

Начална страница | Свят | България | Депутат срича от трибуната, друг си гледа филми в парламента
image

Депутатът от ГЕРБ и професионален футболен съдия Стефан Апостолов се превърна в "хит" в социалните мрежи, заради меко казано странното сричане на законопроекта за физическото възпитание и спорта. Наложи се председателстващата заседанието Нигяр Джафер да го прекъсне, за да коригира думите му. Сричането му обаче предизвика масови дискусии в социалните мрежи за това дали въобще той е достатъчно подготвен за отговорността на държавния пост.
Депутатът е синът на кмета на Симитли Апостол Апостолов, за когото Методи Бачев, шефът на строителната компания "Агромах", бе казал в прав текст, "че е е*бал Бойко Борисов". Във връзка с куриозния лаф от 2016-та, във Facebook вече твърдят, че заекващият депутат е "доведеният син" на самия премиер, от "връзката му" с кмета. Стефан Апостолов "блесна" и по време на мача на Шампионската лига между Розенборг и Валур, когато свири три спорни дузпи. 
Според последната му засега публична декларация Стефан Апостолов разполага с над 430 000 лева в брой и в банкови сметки.
 През това време OFFNEWS засякоха друг персонаж в парламентарни прегрешения - народният представител от БСП Георги Андреев. Той предпочел да стои на диванче до стаята на парламентарната му група, вместо да е в пленарната зала по време на приемането на второ четене на промени в Закона за физическото възпитание и спорта. Попитан дали му е толкова скучно в парламента, че предпочита да гледа филми, Андреев уточнил, че не вижда проблем, тъй като депутатите били в почивка.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7