Борисовата реалност: Накарах се много на МВР, "отломки" протестират срещу "Белене"

Начална страница | Свят | България | Борисовата реалност: Накарах се много на МВР, "отломки" протестират срещу "Белене"
image

Накарах се много на МВР, казаха, че са положили много усилия. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов по повод убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов.
Премиерът уточни, че проблемът е големият дефицит на желаещите да станат полицаи.
„Ще изчакаме министър Валентин Радев да се върне. Тази сутрин говорихме дълго с главния секретар, с шефа на полицията“, обясни Борисов.
Той допълни, че много неща трябва да се променят, но и много е направено. Премиерът изрази надежда тези, които работят в проследяването и издирването, да са си взели поука от случилото се.
"Надявам се да са си взели поука и особено хората, които работят в проследяването и задържането. Уж сме си говорили на тази тема", допълни Борисов в коментар за най-актуалния криминален случай на седмицата – убийството на Владимир Пелов.
Всички изказвания на президента са срещу правителството, продължи Борисов, връщайки се към вечния вече институционален спор с Румен Радев. Премиерът добави и, че "шеф на президента" е Корнелия Нинова. Всеки ден слушам упреци само срещу правителството, нито дума за опозицията – това не е равно отдалечен човек, каза Борисов.
Лидерът на ГЕРБ не пропусна и да се оплаче как на протеста заради рестарта на "Белене" обвиняват него в лакейство спрямо Владимир Путин. "Десницата сме ние – ГЕРБ, спечелили убедително избор след избор. Отломки, които не можаха да влязат в парламента, биейки се кой да е лидер – не бих искал да ги коментирам, отнасям се с уважение към тях", бяха думите на Борисов.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7