След бягството от затвора Пелов и Колев били заедно в Ботевград

Начална страница | Свят | България | След бягството от затвора Пелов и Колев били заедно в Ботевград
image

Продължава разследването на престрелката и убийството в Ботевград. Избягалият от затвора рецидивист Владимир Пелов беше прострелян смъртоносно във вторник вечерта, след като самият той открил стрелба срещу криминално проявения Марио Панчев. Панчев е настанен в „Пирогов” в тежко състояние.

След бягството от затвора Владимир Пелов и Радослав Колев се укривали заедно в апартамента в Ботевград, съобщи NOVA. Двамата отишли там около 25-26 април и останали допреди около десетина дни. След това напуснали жилището. В деня на стрелбата се върнал само Пелов, а Колев и до момента остава в неизвестност. Не е ясно дали е жив.
 
И двамата избягали затворници били с променен външен вид - не се били подстригвали, носели и дълги бради.
 
Апартаментът е собственост на най-добрия приятел на Пелов - Нико Петков. Той е осъден за двойно убийство преди няколко години, самоубил се в следствения арест. Последно в апартамента живеели съпругата на Петков и двете им деца. Преди Време жената на Нико Петков - Весела, и Пелов имали любовна връзка.
 
Не е ясно къде са били Владимир Пелов и Радослав Колев от деня на бягството си от затвора - 3 април, до момента, когато се скрили в апартамента в Ботевград. Когато са отишли там се грижили добре за тях, но най-вероятно принудително. Не са ги издали, защото се чувствали заплашени. Казано им било, че ако ги издадат, ще има последствия.

Ясно е също, че синът на Пелов знаел, че бегълците са там. Никой от съседите обаче не е виждал двамата избягали от софийския затвор пандизчии. Не е имало сигнали. Вчера в апартамента беше намерен сак с граната и тротилови пресовки.

Източник: nova.bg, dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7