Мъж, заплашвал Корнелия Нинова с SMS-и, опита да нахлуе в централата на БСП

Начална страница | Свят | България | Мъж, заплашвал Корнелия Нинова с SMS-и, опита да нахлуе в централата на БСП
image

Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с SMS-и, опита да влезе в централата на партията, но отказвам охрана от НСО. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти във връзка с инцидент в Централата на БСП на „Позитано“ № 20, в резултат на което Кемил Рамадан Кемал е викан на разпит в ДАНС, предаде „Фокус“. Тя поясни, че на 27 ноември този човек се е опитал да влезе в централата на партията. „Охраната го е отстранила. Подадохме сигнал в МВР, тъй като и преди той беше отправял заплахи към президента Радев и към мен. Оттам нататък МВР пое случая“, заяви Нинова.
Тя поясни, че човекът е имал разправия с охраната на „Позитано“, но не е успял да влезе при нея. Служители от отдел „Убийства“ са ходили на в централата и са разпитвали охраната, секретарката, на която се е обадил по телефона, и административния директор, който е слязъл долу.
„Не съм имала контакти с него, бях си в кабинета и работех. Не съм разпитвана“, заяви лидерът на БСП.
На въпрос как си обяснява тези заплахи, Корнелия Нинова отговори, че е разбрала за пръв път кой е този човек, когато е отправил заплахите с SMS-ите. Според Корнелия Нинова този случай няма връзка с пътните инциденти, които претърпя наскоро.
Гледната точка на Кемал обаче е по-различна. Той я изрази във Facebook още когато стана ясно за SMS-ите към Нинова и Радев.
Припомняме, че на 2 юни 2017 г. служители на ДАНС задържаха лице от Пазарджишко за отправени заплахи срещу президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова. По-късно стана ясно, че мъжът е подписал предупредителен протокол и е бил освободен. Тогава лидерът на БСП Корнелия Нинова отказа коментар и не поиска охрана от НСО.

© Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7