Майкъл Джордън ще става български свекър

Начална страница | Свят | България | Майкъл Джордън ще става български свекър
image

Българките са изумителни жени, това могат да потвърдят мъже от тук до края на света, от обикновени господа, през известни актьори и дори принцове… Най-скорошния свидетел по темата е не кой да е, а най-големият син на американската баскетболна легенда Майкъл Джордън.
Сърцето и ума на 28-годишния Джефри Джордън са пленени от нашенката Радина Анева. Двамата са заедно повече от една година, но едва от известно време двойката не крие взаимоотношенията си в медийното пространство и дори смело публикува снимки в социалните мрежи. На кадрите Джефри и Радина демонстрират любовта си един към друг. Джордън младши вече дори е намерил сгодния момент, в който да падне на едно коляно и да отправи към българката заветния въпрос. Днес двамата са щастливо сгодени и само на крачка от брачното венчило.
Преди няколко седмици двойката е прелетяла океана и е дошла до България, където Джефри официално бил представен на семейството и се е запознал с родата на Радина.
През престоя си американецът бил силно впечатлен от България, както и от някои архитектурни забележителности в столицата София. Фаворит му е сградата на Народния театър „Иван Вазов“, но и храм-паметника „Александър Невски“, който са използвали за фон на кадър с нежна целувка, обикалящ в момента всички медии.
Приятели на Радина споделят, че двамата наистина са много влюбени и Джефри правел всичко за нея, дори я запознал с баща си още преди той самия да има шанса да се срещне с нейното семейство. Самата Радина била изключително деликатна що се касае до отношенията й с младия Джордън и дори до скоро е пазила в тайна от всички кой точно е мъжът до нея.
Те първа обаче, нашето момиче ще трябва да свиква, че няма как да има поверителност, когато свекър ти е една от най-прочутите баскетболисти в историята на спорта. 
Радина взема решението да се премести в Съединените щати през 2015 година и макар да са отминали само две години откакто се е качила за първи път на борда на самолета за Америка, днес вече гради кариера на ръководител в „20th Century Fox” - медийния конгломерат на Рупърт Мърдок.
Джефри Джордън пък в момента работи в гиганта „Nike“, като мениджър на сектор, след като преди пет години се отказва да върви по стъпките на баща си и захвърля баскетболната си кариера в отбора „Илинойс“.

Двамата обещават за сватбата да доведат цялата фамилия Джордън в България.

Стелиян Стоименов
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7