Бареков нарече Каракачанов "Шишко Войвода"

Начална страница | Свят | България | Бареков нарече Каракачанов "Шишко Войвода"
image

Скандално твърдение относно връзка на военния министър Красимир Каракачанов направи евродепутатът Николай Бареков, чието име единствено беше посочено от прокуратурата като част от обвинението за КТБ, което е 15 000 страници и което трябва да бъде изчетено на глас в съдебна зала! Припомняме, че партията на Бареков "България без цензура" и ВМРО бяха в коалиция за европейските избори през 2013 година.
Според думите на Бареков, Каракачанов бил роднина на Василев, заради което банкерът поискал на лидера на ВМРО да му бъде намерено място във фалиралата вече ТВ7. Василев сам бил казал за Каракачанов, че е "крадлив и алчен". Ето и целият пост на Бареков в официалния му профил във Facebook:
"2012 година Каракачанов ми беше пратен от "благодетеля" си (по негови думи) Цветан Василев да почне работа в Тв7. Препоръката на шефа му от КТБ беше да му намеря на дебелия войвода да води някоя рубрика в готово предаване без много да го юркам срещу 5000 лева на месец! Възразих, че това би взривило климата в нюзрума и по-добре да си оправят отношенията помежду си, а от мен да остане само рубриката по граждански договор срещу по-скромна сума.
Ето отговора на Василев:
"Прав си, но Краси ми е роднина (самият Каракачанов също парадираше непрестанно с някакво родство по женска линия между него и банкера) и жена ми ме натиска да му дам някаква работа, ама Дебелият е лаком и иска по 10 бона на месец".
Отговорих му да си го взема в банката или в някоя фирма....Не мога, отговори Цв Василев, защото освен мързелив е и крадлив и алчен. В края на краищата взех Каракачанов на работа срещу 5 бона на месец и другото на ръка от благодетеля му за 15 минутна рубрика един път седмично в моето авторско предаване "Винаги в неделя", а него го оставих под контрола на сегашната ми жена и тогавашен великолепен продуцент Мария Календерска, която се бореше с неговия мързел и чест махмурлук. Този фарс на Шишко войвода да се прави на Божидар Димитров в моето предаване приключи набързо. Пет години по-късно (2017 година) същият индивид ще управлява 5 милиарда лева годишен бюджет в отбраната и ще прави сделки за милиарди за самолети и фрегати!"

Actualno.com


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7