Цветанов се извини от името на ГЕРБ за лични нападки към Радев

Начална страница | Свят | България | Цветанов се извини от името на ГЕРБ за лични нападки към Радев
image

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се извини за някои лични нападки, отправени към президента. Цветанов направи уговорката, че се извинява от името на ПГ на ГЕРБ по време на дебатите по финалния доклад за работата на Временната комисия за проучване на процедурата за нов боен самолет.

„Не трябва да допускаме от парламентарната трибуна да се говори за лични теми, свързани с личния живот на президента“, заяви той. Във връзка с дебата за доклада на Временната комисия за изтребителите Цветан Цветанов коментира: „Когато се взимат важните политически решения трябва да бъдем истински и надежден партньор на НАТО. Оборудването трябва да отговаря на стандартите на НАТО“.
 
„Убеден съм, че правилните решения ще вземем ние, народните представители, след всичко, което свършиха колегите в комисията“, посочи той.
 
„Молбата ми е - нека да бъдем принципни, да не провокираме напрежението, което създава лош имидж на Народното събрание, призвани сме да защитаваме обществения интерес“, се обърна той към БСП.

С грозни скандали и намеци за корупция към държавния глава започнаха работа депутатите. Те обсъждаха доклада на временната комисия "Грипен", която трябваше да проверява процедурата по избор на нов боен самолет за нуждите на българската армия. От ГЕРБ намекнаха за милиони подкуп за президента Румен Радев, а от БСП заявиха, че управляващите водят война с държавния глава.

Dariknews.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7