Депутатите достигнаха дъното с лафове за мъжки ласки през гащите

Начална страница | Свят | България | Депутатите достигнаха дъното с лафове за мъжки ласки през гащите
image

Споровете в Народното събрание не са нещо ново, като в много от случаите народните избраници показват колко ниско могат да стигнат в опит да злепоставят своите опоненти.
Днес обаче депутатите достигнаха дъното по време на дебатите за отлагане на процедурата за избор на нов състав на Комисията по досиетата, от парламентарната трибуна се заговори за извънземни, мумии, живи мъртви и дори за мъжки ласки в казармата.
Спорът започна, след като Антон Тодоров, който бе номиниран и прие да стане председател на комисията, но после се оттегли, заяви, че комисията е щяла да спечели от неговото председателство.
Той обвини "червените", че са оперирани от елементарно чувство за хумор. Тодоров показа стара снимка на Славчо Велков, като заяви, че това е снимка на агент Пеев. Депутатът на ГЕРБ извади документи от досието му, за да обяви, че е изгонен от ДС заради необузданост на нервите и неизпълнение на заповед.
Велков не се даде и обяви, че дава 10 000 лева награда  на "извънземното" Тодоров ако извади досието му, "а не картонче". Той обеща и да напусне парламента. 
"Не съм се заточил в Комисията по досиетата", взе думата отново Антон Тодоров. "Да, мечта ми е тази комисия", призна обаче той и атакува антитерориста Славчо Велков:
"Щях да извадя досието не само за това личице, но и работното дело за агент Пеев. Това лице не е антитерорист, защото ако го хванат, ще го обичат през гащите", посочи Тодоров.
Велков пък отговори, че там, където герберът служил, "без гащи ги преминаваха".
От своя страна бившият пловдивски кмет Спас Гърневски запали червените с поредния стих за партията майка. 
„На партията“
„Ах моя, Партийо любима,
 макар проклета и устата,
затова че още теб те има
 си карам още аз мандата.
Детирамби нежни ще ти пиша
 ще те възпявам,
ще ти се обричам, но щом престанеш окончателно да дишаш,
пред пътя ти пред ада с кеф ще коленича“.
След стихотворението на Спас Гърневски, Георги Свиленски от БСП поиска процедура по начина на водене. „Този човек е засегнат. Видимо му личи. Рецитира стихотворения за партията от тази трибуна. Моля ви се вземете мерки или повече не му давайте думата. Има спешен кабинет. Ние сме парламент, и моля да се спазват процедурите“, каза Свиленски.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7