Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!

Начална страница | Свят | България | Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!
image

Правителството започва война срещу катастрофите и жертвите на пътя, искам да призова в нея да се включи цялото общество. За това призова премиерът Бойко Борисов преди да открие годишния бал на КРИБ, пише "24 часа".
Това е част мерките за справянето с демографската криза, както е и днешното решение на Министерски съвет за безлимитното финансиране на инвитро процедури.

"Всяка година по пътищата загиват близо 1000 човека, това трябва да се спре и правителството ще направи всичко необходимо за подобряване на инфраструктурата, средства няма да се пестят", каза още Борисов.
И допълни, че докато идвал за бала на КРИБ колата му била изпреварена от бясно каращи мотористи. Поръчал съм да ги издирят кои са, но те нямаха номера, така че не знам дали ще стане, каза премиерът.
Борисов допълни, че не трябва да има никакви компромиси към нарушителите на правилата за движение по пътищата и че обществото също не трябва да проявява търпимост към тях.
Премиерът коментира и скандала със зам.-министър Павел Тенев. Запитан дали и вицепремиерът Валери Симеонов трябва да подаде оставка, Борисов отговор защо никой не е поискал оставката на Корнелия Нинова, когато е потупала Крум Зарков по рамото след шегата му в тв студио, че до преди малко обсъждал с ченгета кой дядо още да измъчват.
Явно визираше с тази шега моя дядо, допълни Борисов.

Dnes.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7