Звездни очаквания и пожелания за Новата 2017-та година

Начална страница | Свят | България | Звездни очаквания и пожелания за Новата 2017-та година
image

Новата година наближава, едва броени дни остават до нощта, в която светът ще бъде озарен от многоцветната заря, ще се вдигат милиарди чаши пълни с шампанско и точно за един миг ще отпратим старата 2016-та година, приветствайки с надежда 2017-та.
Това е времето, в което всеки си прави равносметка - на постигнатото и пропуснатото, на добрите и лошите постъпки, достигнатите цели и провалените амбиции.
Също така е времето на новите очаквания и личните пожелания, с които да стартираме предстоящите 365 дни, защото по стара традиция както започнем новата година, така ще продължи. А зареден ли си с позитивна нагласа още в началото, предизвикваш хубавите неща да се случват. Или поне така казват…
На прага на 2017-та година, се свързахме с българските знаменитости, за да ги попитаме какви са очакванията им за Новата година, какво си пожелават в личен план и какво желаят на останалите. Ето какво отговориха те, специално за в. „България СЕГА“:
 
Най-напред говорихме с обаятелната Мис Плеймейт Ася Капчикова, която на първо място си пожела здраве и любов!
„Пожелавам си  и търпение, както и сила да се справям с всички трудности“, сподели тя и загатна:  „От професионална страна желая, да постигна успех в стартирането на мой бранд бельо и в музикалния ми проект!“ 
Очевидно се очертава една доста заета година за Ася, а всички ние ще очакваме с нетърпение плодовете на нейния труд.
Жената с голямо сърце, дарила наградата си от конкурса Мис Плеймейт на нуждаеща се, пожела на всички хора: „Много усмивки, топлина и вяра, защото именно тя е в основата на всичко! Щастлива Нова Година!“
Втори в списъка ни със знаменитости е певецът Краси Аврамов, когото сварихме в новооткритото му заведение кафана „Бел кон“ на брега на Марица в град Пловдив.
„Беше една изключително тежка година, не само за мен, а за света като цяло. През изминалите 366 дни човечеството се прости с редица големи имена, велики хора и безспорни таланти… 2016-та определено беше година на трудности и загуби, година на траур и мъка, на инциденти и атентати, затова очаквам 2017-та да бъде по-добра във всеки един аспект и поне малко да компенсира болката, нанесена от предходните дванадесет месеца. Да бъде благосклонна към хората, да дарява усмивки, а не да причинява сълзи, да вдъхва сигурност, а не да сее страх, да дава, вместо да отнема… Надявам се през предстоящите дни, хората да бъдат по-единни, с повече милост един към друг и да се научат на толерантност!“, каза носителят на наградата „Суперзвезда на годината“ на Музикалните награди на Лос Анджелис.
„На себе си пожелавам единствено здраве, което да се разпределя между мен и близките ми. Всичко останало ще го постигам сам, а дори и да не успея, здрав ли съм, здрави ли са и хората, на които държа – то тогава ще чувствам най-богат!“, продължи Краси, който в началото на идната година го очакват нови музикални проекти, редица концерти в родината и зад граница и, разбира се, стопанисването на хитовото заведение в града под тепетата.
„На всички останали също пожелавам здраве, желая мъдрост в решенията и действията им, повече поводи за радости, смелостта да бъдат промяната, която искат и достатъчно време, за да бъдат с обичаните!“

 
„Ха-ха-ха, в България човек не бива да има очаквания, за да не е постоянно разочарован“, каза красивата актриса Яна Маринова, която тази година блестеше в главната роля на филма „XI a“, завладял киносалоните в родината. Талантливата и очарователна дама продължи: „Знам обаче какво искам да си пожелая през Новата година! Да съм по-мъдра и в същото време да вярвам повече в мечтите си. Да ги преследвам и да се радвам на всяка победа, която ме води по-близо до постигането им! Защото, за да получим каквото искаме, първо трябва да посмеем да направим крачка в желаната посока. След нея втора и трета, колкото и трудности и препятствия да срещаме! Пък резултата понякога закъснява, но винаги ще дойде, ако си го заслужил!“
На всички читатели на „България СЕГА“, както и на всички хора, Яна пожела през 2017-та да посмеят да направят първата крачка към мечтаното бъдеще.Говорихме и с певецът Коста Марков, който уловихме между не една задачи в топла и слънчева Флорида.
„В личен план не очаквам големи проблеми. Ако животът ми продължи в посоката и по начина, по който съм живял до момента, за мен би било страхотно, Дъщеря ми ще бъде в средно училище следващата година и се надявам да я приемат в това, което тя ще избере и кандидатства“, сподели певецът на Пайнер, който тази година се върна с пълна сила към музикалната си кариера и зарадва всичките си фенове, като се сдоби с много нови почитатели.
„И аз като всички хора по света си пожелавам преди всичко да сме здрави, за да имаме възможност да се радваме на живота. Пожелавам си успешен нов музикален проект, който подготвям в момента с участието на утвърдени през годините имена на попфолка.“
„На хората искам да пожелая най-вече мир! Всички виждаме какво се случва по света и се надявам човечеството отново да заживее задружно и в разбирателство. Терорът не носи нищо добро нито не едната, нито на другата страна и бих искал хората отново да се разхождат по улиците без притеснения за сигурността си. Имайки предвид това, че през януари в длъжност стъпва новият американски президент, се надявам за нормализиране на отношенията между двете световни сили – САЩ и Русия, което е от изключителна важност за гарантиране на световния мир.“


Следваща в списъка ни е очарователната млада актриса и певица, прекрасната Лорина Камбурова, която заварваме на снимачната площадка. Макар и потънала в работа, вродената ѝ отзивчивост и доброта я откъснаха за кратко от камерата, за да отговори на въпросите ни.
„Очакванията ми за всяка Нова година винаги са големи. В един момент сядам и преосмислям изминалата и си поставям малки цели, които да постигна. Най-много се надявам на още повече нови приятелства покрай работата ми“, заяви хубавата Лорина.
„Пожелавам си през новата година най-вече здраве и повече време за семейството и приятелите ми. Предполагам всеки го прави. Повече сила и търпение за нови върхове, и най- желаното - любов, навсякъде във въздуха“.
„Желая на всички за Новата 2017 година - ВЯРА в себе си и тяхната природа. Да бъдат искрени, здрави и винаги уверени в красотата на живота, каквото и да стане!“, пожела за финал и отново се върна на сета, готова за превъплъщение.


Между отрупаният си с ангажименти график успя да ни вмъкне и певецът Галин. През идната година повелителят на женски сърца очаква много работа.
„Очаквам да направя хубави проекти, да отида на яки места, да се забавлявам и да си почина“, сподели той в движение към следващото си участие.
„На себе си и на хората пожелавам да сме живи и здрави, а другото ще се нагласи!“, завърши той.


През заетия за известните личности месец, успяхме да разговаряме и с младата и изключително талантлива певица Невена Пейкова, чиято звезда изгря на сцената на най-обичаното и гледано музикално реалити X Factor.
„На първо място се надявам да бъде една успешна година, за мен и семейство ми! Да е изпълнена с много емоции и радости, да създам незабравими спомени, да покоря нови върхове и да преследвам нови мечти!“, сподели чаровната Невена.
„Пожелавам си здраве, топлина и много музика в дните ми! На всички хора желая също здраве, но и сплотеност, способността да откриват доброто навсякъде, да вярват в себе си, да си помагат, да не се страхуват да обичат, да бъдат обичани, да мечтаят и да са щастливи!“, завърши Невена.


Певецът Крум заварихме в Италия и въпреки дистанцията и ангажираността си, той се съгласи да се откъсне от града, към който водят всички пътища и да даде отговор на въпросите ни.
„Очаквам да стартирам с нов хит новата 2017-та година, януари излиза новата ми песен по музика на Оцко и текст на Росен Димитров. През месец януари ще излезе и една друга музикална изненада, освен клубната ми песен, която ще ме покаже в различна светлина и ще изненада много хора. Очаквам да съм все така влюбен и обичан, както през 2016-та година. Очаквам да пътувам много по света, както в момента ме хванахте в Рим. Януари ще си правя и една пластична интервенция, което ще ми е за първи път - присаждане на коса при най-добрия специалист, не само за България, д-р Елза Банковска. Очаквам резултата с нетърпение..“, откровено сподели изпълнителят.
„Пожелавам си здраве, професионално израстване, нови висоти, хитове и работа, любов, здраве за близките ми и повече мир по Земята. “
„Желая на хората да са по-добри с околните, да имат вяра и да са здрави, да си помагат. Защото времената са трудни и икономически, и заради постоянните терористични атаки, които се засилват. Много хора са в беда, не знаем какво ни очаква, където и да се намираме по света, никой не е в безопасност. Бог да ни пази! Весело посрещане на 2017-та и щастлива предстояща година на читателите, да бъдат със семействата си, а за тези които си нямат, Новата година да им донесе. Пожелавам една по-добра година на всички ни“, завърши Крум.


В еуфорията между празниците успяхме да говорим и със страхотната актриса Деси Моралес, която освен изключителен талант е и невероятно позитивен човек.
„Очакванията ми за новата 2017-та са да е изпълнена с хармония, да има мир по света! Да приключи тази борба за власт и надмощие, да осъзнаят всички, че има една много по велика сила от тях (от нас). Очаквам повече хора да се обърнат към светлината, към своята душевност, да започнем да „мислим“ със сърцата си!“, каза хубавата Деси, която тази година освен участия в голямото кино, грееше и на театралната сцена.
„Пожелавам си здраве за хората, които обичам, да живея в свят, в който всички имат способността да чувстват!!! Да сме едно, да живеем в хармония и любов! Желая и на всички да бъдат здрави, да намерят своето щастие и никога да не спират да вярват в себе си и в достигането на мечтите си!“
А вие какво си пожелахте за Новата година?
Стелиян СТОИМЕНОВ
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7