БЛАГОЕВГРАД - 04.03.18 - Разследват Даниел Златков за нанасяне на средна телесна повреда

Начална страница | Свят | БГ Региони | БЛАГОЕВГРАД - 04.03.18 - Разследват Даниел Златков за нанасяне на средна телесна повреда

Районната прокуратура в Благоевград води разследване за нанасяне на средна телесна повреда на 21-годишен младеж срещу ММА боеца и бивш футболист Даниел Златков, по-известен като "българския Роналдо", съобщават от Апелативната прокуратура в София. 
На 4 март, около 05:55 часа в полицията в Благоевград е получен сигнал, че в района на местната дискотека „Илизиум“, е нанесен побой на 21-годишен младеж, съобщиха по-рано от МВР.  Пострадалият е настанен за наблюдение в болница в Благоевград. 28-годишният Даниел Златков е бил задържан за срок до 24 часа.
Според съобщението на прокуратурата около 3,30 часа в неделя пред дискотеката 21-годишният Оливър Златков видял Даниел Златков и го предизвикал с думите „да си направим ММА среща“.  Заедно с  футболиста била и неговата съпруга, която отговорила, че Оливър не е в категорията на Даниел Златков, тъй като той бил видимо около 50 килограма.
Последвали нови реплики с обиден характер от страна на Оливър, което провокирало „българския Роналдо“ и той му нанесъл няколко удара с ръце в областта на главата и тялото.
Когато го пуснал, младежът се изправил и двамата продължили спора, който скоро прераснал отново в сбиване. Този път "българският Роналдо" нанесъл на пострадалия удари с крак в главата, при което той изпаднал в безпомощно състояние. От удар с ръка в лявото слепоочие  Оливър изпадал в безсъзнание за повече от две минути.
Негов приятел направил опит да го изправи и да му окаже помощ, но след няколко неуспешни опита го транспортирал в Центъра за спешна помощ в Благоевград. Младежът е настанен в болница и е без опасност за живота.


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7