РАЗГРАД - 30.01.18 - Остава в ареста разследван за притежание на дрога за 2 милиона и половина

Начална страница | Свят | БГ Региони | РАЗГРАД - 30.01.18 - Остава в ареста разследван за притежание на дрога за 2 милиона и половина

Варненският апелативен съд потвърди като правилно и законосъобразно определение на Окръжен съд-Разград от 12 януари тази година, с което е било отказано изменението на мярката за неотклонение, определена спрямо Ивайло Иванов, разследван за притежанието на наркотици за близо 2 милиона и 500 хиляди лева.  Това съобщават от пресцентъра на Апелативен съд-Разград.
Мъжът е привлечен като обвиняем по досъдебно производство затова, че на 16 август 2017г., той като  извършител и в съучастие с Леман Я. като подбудител и помагач, без надлежно разрешително държал с цел разпространение високо рискови наркотични вещества в особено големи размери - повече от 86 кг.
Пресслужбата на Апелативен съд – Варна припомня, че в посочения ден в Цар Калоян при проверка на автовоз органите на реда открили в тайник множество пакети с марихуана и амфетамини. Иззетата дрога била 8,055 кг марихуана на стойност 48 330 лв и 78,650 кг амфетамини на стойност 2 359 500 лв. Общата стойност на конфискуваната дрога възлиза на 2 407 830,00лв. Обвиняемият лично е посочил на разследващите тайника в автомобила, където са намерени наркотиците, както и начина, по който същият да бъде отворен. Иванов е в ареста от 18 август миналата година с определение на ОС – Разград.


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7