ПЕРНИК - 07.11.17 – Перничанка със скандално разкритие: Нито една институция не пожела да вземе отровата, която убива в Перник, стои в автомобила ми

Начална страница | Свят | БГ Региони | ПЕРНИК - 07.11.17 – Перничанка със скандално разкритие: Нито една институция не пожела да вземе отровата, която убива в Перник, стои в автомобила ми

Нито една институция в Перник не е пожелала да прибере отровата, пръсната из града, от която стотици бездомни кучета умряха в страшни мъки и една жена се разболя, пише Zapernik.com.
Това пише перничанката Аделина Александрова, която е намерила отрова в Перник и сигнализирала институциите.
“Отровната храна се разходи до всички институции и отново е в колата ми”, пише тя в страницата си във Фейсбук.
Аделина е написала сигнал с входящ номер до Областната дирекция за безопасност на храните в Перник. Когато иска да предостави “доказателството” за сигнала си, служителка й отговаря: “Не знам дали е на улицата, но ето тук са застрашени хората, които работят…ние няма къде да го съхраняваме това нещо“.
Аделина разкрива скандални подробности относно одисеята с отровната храна: “Подадохме сигнал на тел.112, полицаите дойдоха и го видяха, казаха, че дъжда го е валяло, че това нещо смърди и никой нямало да го яде. И си тръгнаха. Събрахме отровата, отидохме в полицията, никой не я взе. Отидохме….направо не мога да повярвам какво се случва.”
Служителка: “Честно казано и аз не знам, но нека да видим началника, да прочете сигнала и ще ви го поискаме, ако се наложи“.
Перничанка: “А аз през това време къде да го съхранявам?”
Служителка: “Не знам...”
Коментарът относно абсурдната ситуация е излишен. Можем само да немеем пред тоталната неадекватност и незаинтересованост на институциите.


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7