БУРГАС - 11.03.16 – Туризъм? Бански под мишница и ски през рамо

Начална страница | Свят | БГ Региони | БУРГАС - 11.03.16 – Туризъм? Бански под мишница и ски през рамо

„За съжаление правителството на ГЕРБ разбираше под туризъм бански под мишницата и ски през рамо. Бургас трябва да живее 12 месеца““- С тузи думи водачът на листата на Коалиция „АБВ-Движение 21“ от 2-ри МИР-Бургас Румен Петков обобщи политиката на кабинета „Борисов“  за развитието на туризма. Той подчерта, че именно АБВ стои зад идеята за създаването на Министерство на туризма, която обаче в цялостния й вид в момента е опорочена.
„Туризмът не е два месеца на Северното, три месеца на Южното Черноморие и два месеца на планинските курорти. Половината от плажната ивица е безстопанствена, защото при концесионирането не беше взета от верните сподвижници, братовчеди и т.н.“
 От АБВ отново посочиха възможностите на Бургас да развива и културен, и винен, и селски туризъм. Но посочиха, че най-големата област в България е лишена от нормална инфраструктура. „Липсва какъвто и да е контрол върху качеството на ремонтите по пътните артерии в региона“, казаха от АБВ. Румен Петков в прав текст заяви, че никакво качество и контрол на ремонтите по пътните артерии на Бургаска област. „Престъпление е отношението към Странджа планина. Не можеш да имаш такова богатство и да си съучастник в съсипването на цялата инфхраструктура“, каза Петков и обвини предходните управляващи в липсата на адекватна политика. Поведението на лидерите на ГЕРБ и БСП,  той определи с думите: „Те като минат покрай огледало си казват „Добър ден“.


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7