Българка изчезна на о. Крит, мъжът ѝ е намерен обесен

Начална страница | Свят | Българка изчезна на о. Крит, мъжът ѝ е намерен обесен
image

37-годишна българка е изчезнала на гръцкия остров Крит, съобщава NOVA. Гръцките власти вече провеждат издирвателна операция, в която са се включили много хора, но до момента няма следа от сънародничката ни.
Десислава Илиева живее от близо 12 години в град Ретимно на о. Крит, а от близо седем години имала връзка с гръцки гражданин и била бременна от него в четвъртия месец.
Седмица преди да изчезне е научила полът на бебето, било е момиченце.
По информация на приятелки на българката мъжът, с когото Десислава имала връзкане искал детето, което сънародничката ни носела. Последната среща на българката била именно с бащата на бебето, срещнали се в таверна, за да поговорят. След това следите ѝ се губят.
Приятелките на сънародничката ни звъняли и на въпросния грък, за да я търсят, но той им казал, че тя внезапно заминала за Германия, но тя няма никакви близки там. Започват разпити и издирване.
Четири дни след изчезването на Десислава Илиева 45-годишният мъж, баща на детето ѝ, е намерен обесен. Предполага се, че гъркът може да е убил Десислава и след това да се е самоубил.

Източник: Nova.bg, vesti.bg 


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7