Новия Световен Ред - задължително имплантиране на микрочипове?

Начална страница | Свят | Новия Световен Ред - задължително имплантиране на микрочипове?
image

Идентификацията на бъдещето

Представете си нашия свят, такъв какъвто го познаваме, само че с една малка промяна, промяна не по-голяма от размера на оризово зърно... Нещо, което на пръв поглед изглежда незначително, но в същото време ще изиграе ключова роля във видоизменението и реформирането на множество действия в ежедневието ни, като по този начин преобърне живота ни... Въпросът в случая е, дали тази промяна може да се категоризира като добра или, като най-грешното решение, което можем да вземем.
Става въпрос за микрочиповете, за чието изработване и навлизане в масова употреба последните години се говори изключително разпалено. Темата вече е събрала милиони привърженици и същата бройка врагове. Разбира се, хората които стоят зад тази идея предоставят само и единствено положителната страна на нещата и изброяват всички плюсове, като правят темата изключително примамлива, подобно на една добре замислена реклама вървяща по телевизионния канал, но всички би трябвало да знаем, че всяко нещо има две страни и колкото и позитиви да има, негативите никога не отстъпват.
Тази малка истина важи за всичко - плюсовете винаги вървят с минуси и обратното.
Микрочиповете би трябвало да бъдат създадени, за да улеснят земния ни живот - да ни избавят от досадното задължение да носим личните си карти със себе си навсякъде и по всяко време, да ни спестят употребата на портфейл, в който да се чудим как да поберем всичките монети, да улеснят откриването на точното ни местоположение, като предотвратят безкрайното лутане из непознати територии и да елиминират догадките на лекарите относно защо страдаме от дадени симптоми.
Да, това наистина звучи, като една доста апетитна хапка, която на пръв поглед не е просто полезна, а направо жизнено важна и необходима за нашето оцеляване, но от друга страна... Светът е стигнал до днешния ден и без да се е наложило, до сега, всички обитатели на планетата да се снабдят с имплантиран чип, нали?! Да не говорим, че някак не ми се нрави идеята да се чувствам, като един от всички онези продукти, които купувам от магазините, снабдени с баркод, различаващ ги един от друг. Това да се чувстваш като парче салам или кутия прясно мляко, разбира се, е най-малкия и незначителен проблем в конкретния случай. Съществуват далеч по-плашещи възможности, които вървят комплект с имплантирането на микрочиповете, но за това след малко.
След като се разтършувах и изчетох не малко информация за тези микрочипове, наричани още Дигитални Ангели, пред мен стояха няколко неизбежни въпроса, един от които все още не ми дава мира. За да се въведе нещо подобно, в световен мащаб, което да дава директен достъп до всеки един жител на Земята, някой трябва да има полза. Коя е въпросната личност и каква ли благодат ще получи от всичко? Първото нещо, което ми идва на ум (изключвайки пратите), е властта - силата да контролираш, да се чувстваш значим и важен... Лошото е, че онези които ламтят за власт и я преследват с цената на всичко, накрая се оказват изправени пред катастрофалното стечение на обстоятелствата, с което не идва нищо добро. (Да се надяваме, че ще се усетят навреме.)
Има и друго, което все още се върти в съзнанието ми. Както ще прочетете по-надолу, едно от най-подходящите места за имплантиране или инжектиране на чипа, се оказва дланта на ръката. Приемаме, че всички сме го направили, с което сме смъкнали вероятността да станем жертва на отвличане почти до нулата. До тук добре, обаче винаги се намира поне по една черна овца в стадото (меко казано). Ако отвлекат някого, кое дава гаранция на жертвата, че похитителите няма да му отрежат дланта веднага, като по този начин отстранят досадния проблем с микрочипа, като предварително са разрешили техния и са се отървали от него по сходен начин?
Или щом съществува източване на безконтактните банкови карти от разстояние, кое ще ни накара да се чувстваме сигурни и спокойни за банковата си сметка, която ще управляваме чрез Дигиталния Ангел?
Възможно е и да не знаете какво точно представляват RFID, но е сигурно, че използвате тази технология почти всеки ден. RFID (radio frequency identification) означава радиочестотна идентификация и се използва в паспортите, в дебитните и кредитните карти, в картите за метро, за библиотеки и в ключовете за кола. Подобно на обичайните баркодове, RFID-чиповете съхраняват и предават информация. Те позволяват идентификацията на комерсиални продукти, а от доста време и на домашни любимци и хора. Вече се знае за няколко случая, в страни като Германия, където се имплантират микрочипове на новородени  бебета.
По темата се натъкнах на няколко доста интересни мнения и статии, като тези на д-р инж. Никола И. Тодоров и различните блогове, като този на pavelcho. Сега предоставям на вас да прочетете синтезирания текст и да се запознаете с мненията защо не трябва да позволяваме на Дигиталния Ангел да бъде имплантиран в нас.
Нова разработка, която елиминира необходимостта от използването на пари или кредитни карти! Вече е в употреба от заможни хора като средство за предотвратяване на отвличания. Вие бихте го използвали заради неговите предимства, за да се помогне да бъдат предотвратени измами и кражби на самоличност...
ДА ГО ИЗБЯГВАМЕ ЛИ И ЗАЩО…
MOTOROLA евентуално ще бъде компанията, произвеждаща микрочипа за MONDEX SMARDCARD. Те са разработили няколко импланта за хора, използвайки био-чип.
ТРАНСПОРТЬОР Е СИСТЕМА ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ. ПОСТАВЯ СЕ В МИКРОЧИПОВЕ. ЧЕТЕНЕТО СТАВА ЧРЕЗ ВЪЛНИ, КАКТО ПРИ ДИСТАНЦИОННИТЕ УСТРОЙСТВА.
Биочипът има размери 7 мм дължина и 0,075 мм широчина - голям е колкото оризово зърно. Той се състои от транспортьор и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура.

Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
 - Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
- В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
- Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мегакомпютъра.
- При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
 - Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.

Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широкомащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.
Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин” по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.
MONDEX
ЗАПОМНЕТЕ ИМЕТО НА ТАЗИ КОМПАНИЯ И ЗНАКА (пеперуда)!
Повече от 250 корпорации и 20 страни са включени в разпространението на MONDEX в целия свят и много народи са „привилегировани” да използват тази система. Сред тях са: Великобритания, Канада, САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Израел, Хонконг, Китай, Индонезия, Макао, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайланд, Индия, Тайван, Шри Ланка, Коста Рика, Гватемала, Никарагуа, Панама, Хондурас, Ел Салвадор и Бразилия.
Съществуват и други SMARD-CARD системи, които се използват чрез MONDEX, особено след като MasterCard изкупи 51% от акциите на тази компания.
Тогава запитайте се…
В крайна сметка какво общо има това с мен?
Похарчени са повече от 1,5 милиона долара за изследвания, за да се намери най-доброто място за имплантиране на биочипа в човешкото тяло. Открити бяха само две подходящи места - ГЛАВАТА, под скалпа, и вътрешната страна на ръката, по-специфично… ДЯСНАТА РЪКА!
„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.” (Откровение 13:16-17)
СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ТОВА?
Един милиард био-чипове са произведени от MONDEX за една година. Те са в производство от поне една година. Беше открито, че ако чипът е вграден в карта, това би създавало сериозни проблеми. Чипът може да бъде изрязан и информацията може да се фалшифицира. Съдържанието може да бъде подменено, откраднато или загубено. Картата ще стане невалидна две години след като я получите. В крайна сметка парите ще бъдат несигурно съхранявани.
Има само едно решение на този проблем, открито от MOTOROLA… Имплантиране на био-чип на дясната ръка или на главата, където не може да бъде отстранен. Ако бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука и индивидът ще бъде заразен от лития и химикала на микробактериите и Глобалната система за позициониране (GPS) ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти. Забележете, MONDEX означава „Money on your hand” (Пари на ръката ти).
MON = MONetary (паричен, монетен).
DEX = DEXter = Right-hand side (дясната ръка).
Ще го вземете ли на сериозно?  
Представете си, че вашите родители, приятели и всеки, който познавате, трябва да бъде „белязан”. Сега, когато имате тази информация, ако все още се съмнявате, направете следното. Отворете страницата Google, потърсете информация за думата „VERICHIP” и прочетете някои от линковете. Направете същото с думите „MONDEX SMARDCARD”.

Стелиян Стоименов
в.”България СЕГА”


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7