ЗВЕЗДЕН УСПЕХ: Синът на Мишо Шамара прави музика за Джей Ло и Бритни Спиърс

Начална страница | Личности | ЗВЕЗДЕН УСПЕХ: Синът на Мишо Шамара прави музика за Джей Ло и Бритни Спиърс
image

Той е едва на 16, но уверено върви по стъпките на баща си Мишо Шамара и вече проби на звездния небосклон в Америка. Песните му се споделят мълниеносно в най-големите платформи за музика в света и събират хиляди гледания. А отскоро прави бийтове за Дженифър Лопес и Бритни Спиърс. Въпреки голямата часова разлика, Мишо Шамара и сина му Лил Ша се включиха от Чикаго, специално за „Събуди се”. Баща и син от страната на неограничените възможности.
Днес Мишо Шамара гордо нарича сина си "най-добрия американски рапър". И има защо. Докато Дженифър Лопес и Бритни Спиърс се съревновават коя е по-добра и си оспорват рекорда за приходи, Лил Ша пише музика и за двете.
"Говори с Ива": Певецът Константин за семейството, кариерата и слуховете (ВИДЕО)
“Нас ни откри, него го откриха всъщност, мен какво да ме открият, мениджмънт агенция, която всъщност, наричат се SNS Ентъртейнмънт, мениджмънта бяха направили listening session в CRC студиото, където Майкъл Джексън, Джанет, Мадона записват. Едно от най-големите студиа в Чикаго”, разказва Мишо Шамара.
„Първо правя бийтовете и им ги пращам. Те ги проверяват и преценяват кое е най-доброто. Все още не познавам Дженифър Лопез, но контактувам с нейните текстописци. Те й изпращат моите бийтове. И преценяват дали да ги използват. Познавам се с тях”, казва Лил Ша.
На английски Лил Ша избухва и с най-новия си хит – "World full of lies". Вдъхновение черпи от носителя на "Грами" Том Майкъл Корт, работил по албумите на рапъри като Еминем.
„Не искам да правя само хип хоп, искам да работя и върху други жанрове. Мечтая да бъда голям в играта. Искам да стана продуцент номер едно, но в същото време да съм известен изпълнител”, казва Лил Ша.
Nova.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7