Саша Иванов откри своя агенция към State Farm Insurance в Palatine

Начална страница | Личности | Саша Иванов откри своя агенция към State Farm Insurance в Palatine
image

Това е съвместен проект на BG7 TV & вестник „България СЕГА“, чиято цел е да представи българите, които със своите успехи допринасят за добрия имидж и успешното развитие на българската общност в Чикаго, а също така правят Чикаго все по-български. Предложения за включване на наши сънародници, които отговарят на горните критерии изпращайте на editor@bulgariasega.com (или на телефон 773.317.8035).

 

 

 

На 1ви Декември, 2019 в Palatine се откри първата агенция на State Farm в Чикаго (най-голямата застрахователна агенция в САЩ с централен офис в Блумингтън, Илинойс) с български собственик – Саша Иванов (Sasha Ivanov). Офисът бе осветен от отец Гери (БПЦ „Света София“) след което последва празничен коктейл в The Health Cuisine (български бизнес). На коктейла присъстваха бизнесмени, генералният консул Иван Анчев, търговското аташе Теодора Ботева, консулът Людмила Тасева. За доброто настроение на гостите се погрижи DUO “Eutopia” – Маргарита и Живко Николови.
На Саша Иванов се падна честа да бъде първият участник в проекта на
BG7 TV & вестник „България СЕГА“ – CHICAGO BULGARIAN KINDA TOWN.

 

СМ: Кой е родния ти град?
СИ: Димитровград.

СМ: Много хора идват в Америка, за да преследват  американската  мечта. Това, което в момента постигаш професионално, как се вписва в твоята американска мечта?
СИ:
Може да прозвучи като клише, но за мен Америка все още е страната на неограничените възможности. Вярвам, че ако човек е целеустремен, добронамерен и трудолюбив, сбъдването на неговата американска мечта е само въпрос на време. 

СМ: Как се насочи към застрахователния бизнес?
СИ:
Винаги съм гледала на застрахователния бизнес, като една добра професия която е и защитена от закона. Насочих се към този сектор преди повече от десет години. Едно от най-важните неща за мен е че с работата си помагам на хората да спят по-спокойно, знаейки, че имат адекватно покритие в случай на беда. 

СМ: State Farm е лидер на пазара, защото...Можеш ли да продължиш?
СИ:
Избрах State Farm, защото са най-голямата застрахователна компания в Америка и имат безупречна репутация. Компанията е лидер за застраховки на коли (от 1942 г.) и лидер за застраховка на къщи (от 1964 г.). Мотото на Стейт Фарм както и на моята агенция е че  нашите клиенти са на първо място! Много хора не са запознати, че предлагаме и финансови услуги, като заеми за автомобили, рефинансиране на заеми за коли, персонални и спестовни сметки, и кредитни карти.

СМ: Ти си първата в нашата общност, която отваря собствен офис към State Farm. Защо е толкова трудно да се постигне такова ниво в тази голяма и авторитетна компания?
СИ:
Самият процес при откриване на State Farm агенция отнема години, а и конкуренцията за всеки нов офис е жестока. Мисля, че това е причината други преди мен да са се отказали от това начинание.

СМ: Освен, че постижението ти е гордост за нашата общност в Чикаго, какво още печелят нашите сънародници тук?
СИ:
Един коректен и лоялен партньор, който ще защитава техните застрахователни и фанансови интереси преди всичко останало. Това че говорим на български език е удобство, но освен това между нас има много други общи неща.

СМ: Разположението на офиса ти е удобно както за българи, така и за други имигранти от Източна Европа.  С кои общности работиш, освен българската?
СИ:
Избрах Palatine (предградие на Чикаго) не случайно. Северозападните предградия са дом на много  Българи, Поляци, Украинци и много други общности.

СМ: Кои са основните ти принципи в бизнеса?
СИ:
Преди всичко коректност, лоялност и прозрачност. 

 

СМ: Какво би искала да постигнеш в професионално отношение през идните години?
СИ:
На първо време целта ми е моята агенция да стане една от най-успешните в State Farm в Северозападните предградия. 

СМ: Как оценяваш развитието на нашата общност и какво още би искала да се подобри?
СИ:
Бих искала да подпомагаме повече страхотни проекти като център Магура, църквата Света София ,училище Алеко Константинов и всичките му филиали, както и другите български организации. Заедно сме по-силни!

 

Sasha Ivanov Insurance Agency Inc
153 W Northwest Hwy, Palatine, IL 60067
Тел.847. 358.2690
Insurance & Financial Services

 

Светлозар Момчилов
в.
„България СЕГА“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7