Русен Русев е включен в престижния биографичен справочник Marquis Who’s Who

Начална страница | Личности | Русен Русев е включен в престижния биографичен справочник Marquis Who’s Who
image

Г-н Русев е непрекъснато сред топ 1% агентите по недвижими имоти от 2009 година насам

Нашият сънародник Русен Русев бе включен в листа от видни личности „Кой кой е“ за своите забележителни постижения и известност в бизнеса с невижими имоти.
С дългогодишният си професионален опит, г-н Русев е професионален експерт в областта на недвижимите имоти. От 2003 г. той е управляващ брокер на Runway Realty Inc. в Норидж. Поводът да се заеме с този бизнес е негативния опит, който е имал със свой агент по недвижими имоти.
Приписвайки голяма част от успеха си на своята строга самодисциплина, г-н Русев посочва честността, компетентността и бързината като основни фактори за неговия успех. Той вярва, че всичко, което е постигнал, е благодарение  на отдадеността към клиентите си.
Русев е член на Чикагската асоциация на брокерите, Асоциацията на брокерите в Илинойс и Националната асоциация на брокерите.
Преди да започне настоящата си кариера, той завършва Българската Военновъздушна Академия в Долна Митрополия, след което служи в българските ВВС в продължение на 15 години като пилот на СУ-25 от 1985 г. до пенсионирането му в чин майор през 2000 г.
За високите постижения в кариерата си, г-н Русев е носител на редица отличия. Той е постоянно сред топ 1% агентите на недвижими имоти от 2009 г. насам, като на два пъти получава наградата за агенти по недвижимост „Пет звезди“,  първо през 2014 г. и отново през 2015 г.
Отличен е като като пилот №1 на България през 1997 и 1998 г.

Роден в Казанлък, България, през 1967 г., Русев е щастливо женен за съпругата си Нина от много години. Заедно, те са горди родители на две деца.
За престижната награда „Кой кой е“:
От 1899 г., когато A. N. Marquis отпечатва първото издание на Who's Who in America®, Marquis Who's Who® се фокусира върху най-стойностните личности и новатори във всяка значима област, включително политика, бизнес, медицина, право, образование и т.н. Публикациите на Marquis® са също онлайн на официалния уебсайт на Marquis Who's Who's на www.marquiswhoswho.com.
RUSEN RUSEV - REAL ESTATE BROKER
RUNWAY REALTY INC.
7725 W WILSON AVE, NORRIDGE, IL, 60706
Тел. 847.507.0663
PURCHASE & SALE OF REAL ESTATE

Полина Михова
в. „България Сега“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7