Българка от Чикаго с престижна бизнес награда

Начална страница | Личности | Българка от Чикаго с престижна бизнес награда
image

Българката Жасмина Панайотова, президент на Proceed Innovative, компания за дигитален маркетинг, базирана в предградието на Чикаго Шамбург (Schaumburg ), беше сред отличените с наградата “Най-влиятелна бизнес дама” за 2019-та година. Тази престижна награда се дава за двадесет и втори път от Business Ledger, издание на Daily Herald, един от най-големите вестници в района на Чикаго.
Церемонията по връчването на отличията се състоя на 1 ноември в Oak Brook Hills Resort and Conference Center. Наградата се дава не само за изключителни професионални постижения, но и за умението да бъдат преодолени различни видове препятствия по пътя към този успех. Специална комисия обръща особено внимание и на подкрепата, която номинираните оказват на общността, както и на своите служители.
В българската общност в Чикаго г-жа Панайотова е позната не само като изключителен професионалист, но и като човек, който с радост подпомага различни каузи и инициативи, свързани с образование и култура. Основна част от дейността на компанията й Proceed Innovative обаче е свързана със SEO и дигитален маркетинг, т.е. с увеличаване на шансовете на техните клиенти да бъдат открити и забелязани в интернет пространството.
Значимостта на постижението на нашата сънародничка беше отбелязано и от присъствалите на церемонията генерален консул на Р. България в Чикаго, г-н Иван Анчев и г-жа Теодора Ботева, търговско аташе.
Ето какво написа г-жа Ботева за събитието: “Днес, в Деня на будителите, за мен беше чест да присъствам на награждаването на г-жа Жасмин Панайотова от The Daily Herald Ledger. Жасмин е управляващ партньор на Proceed Innovative в Schaumburg с фокус върху SEO, или казано с други думи, ако искате да сте видими в интернет пространството, се нуждаете от тях. Поздравявам сърдечно Жасмин не само за професионализма, но и за голямата й роля в подкрепа на различни инициативи на българското общество в Чикаго.”
Eurochicago.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7