"Мис Юта" Лаура Чуканов стана майка

Начална страница | Личности | "Мис Юта" Лаура Чуканов стана майка
image

Лаура Чиканов - българката, която преди 10 г. стана Мис Юта и 3-та подгласничка на "Мис Америка", роди момиченце. Дъщеричката ѝ носи красивото име Лили, което стана ясно от публикация на майката на четвъртата най-красива жена в Америка - Ангелина Чуканов, в официалния ѝ Фейсбук профил.
В продължение на няколко дни тя публикува снимки, на които държи на ръце новородената си внучка, а на един от кадрите присъства и Лаура. Двете жени сияят, озарени от щастието, предизвикано от появата на детето.
"Водихме Лили за торти. Животът е невероятен" и "Три поколения любов" гласят една част от посланията, които придружават изображенията в страницата на Ангелина.
В момента тя е на гости на дъщеря си, за да помага на Лаура в грижите по наследницата ѝ, но не е единствената в това отношение, защото и другата баба на Лили е поела същата отговорност.
Съпругът на Лаура - Мат Еми се занимава с техническо обезпечаване за организиране и заснемане на събития. Двамата се ожениха спонтанно през месец септември м.г. Тогава събраха приятели на фестивала Burning Man, провеждащ се в пустинята на щата Невада, с намерението просто да отпразнуват годежа си. Ситуацията обаче се променя под натиска на техните близки, които са минали през пясъчна буря, за да могат да присъстват. Така първоначалните им планове променят посоката си и двойката официално си казва "Да".
Предвид броя на всички, които не успяха да присъстват на събитието, Лаура и Мат възнамеряваха да вдигнат по-голяма и тържествена церемония в България през летния сезон. Напредналата бременност и раждането на Лили, обаче, не позволиха това да се състои.

Стелиян СТОИМЕНОВ
dir.bg
за в. „България СЕГА“

 

 

 

 

 

 


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7