Да можеш да улавяш невидимото

Начална страница | Личности | Да можеш да улавяш невидимото
image

Хората се делим предимно на два типа – вярващи и невярващи. Тези определения важат с пълна сила за всеки един аспект от битието ни: вярваме или не в религията, доброто, в личностната промяна, в прошката и изкуплението, в собствените си възможности или качествата на околните и т.н. Свикнали сме да изхождаме от своята индивидуална преценка, играеща ролята на призмата, чрез която гледаме, усещаме и разбираме живота с неговото многообразие. 
Като че ли днес, обаче, нарастващите съмнения и скептицизъм замъгляват мирогледа ни и ограничават възприятията ни, като постепенно накланят везните в полза на недоверието. Несигурността на суровата реалност, в която съществуваме, ни кара да губим убежденията си и по този начин, примирени, се пускаме по течението на предначертаната ни съдба. Просто защото е по-лесно или сме сигурни, че така е редно. Дори това означава да търпим с наведена глава.
Но ако има и друг начин? Ако можем да повлияем на предопределеността? Разбира се, за целта ще ни е необходима помощ, защото и най-опитните авантюристи имат нужда от компас, който да ги насочва.
Не малко хора изпитват подозрение и мнителност, бърчейки вежди при споменаването на думата „ясновидец“, без дори да си дадат реална сметка, че пророците се споменават още в Библията. Способността да виждаш ясно и да улавяш невидимото не е умение, което може да бъде усвоено или придобито. То се определя като дар, служещ за надигането на завесата от принципи на живота и природата. Именно с такава способност е родена Светлана Николаевна от град Бишкек, Казахстан, която през годините успешно е помогнала на много хора да открият онова, което им липсва или им е нужно. Ефикасните резултати прибавят все повече имена в дългия й списък с клиенти от цялото земно кълбо. С нея се свързват граждани от Шанхай, Делхи, Мумбай, Ню Йорк, Берлин, Москва, Токио, Париж и още… Всички търсещи съдействието й в онова, пред което всички изпитваме малко или много страх – неизвестното. Молбите са пъстри и различни, но постиженията остават все така благополучни. Във време, в което страдаме от липса на доверие, посредством работата си, Светлана е спечелила дълбокото уважение и благодарност на стотици.
Предстои ви да разберете повече за нейната дейност от самата нея.
 

Как и кога открихте, че притежавате дарба? В какво се изразява тя?
Дарбата ми датира още от детство. Тогава майка ми и баба ми са забелязали в мен особени способности, например – в ранните си детски години можех да разказвам на хората, които идваха на гости у дома ни, какво са правели вчера и какво ще правят утре. С възрастта заложбите ми само се усилиха.
Казват, че съдбата на човек е предначертана още с раждането му. Вярно ли е това?
Да, това е вярно, но ако се поне знае малко за бъдещето, то може да бъде изменено.
Значи можем да пренапишем собствената си орис?
Определено. Способни сме да направим поправка и да насочим човешкия живот към друго направление, стига да знаем предстоящото на конкретната личност, както и да бъдем наясно с желанието му кое нещо иска да промени в живота си.
Сблъсквате ли се с недоверие в работата си?
Да, сблъсквала съм се с недоверие. Може би се дължи на факта, че преди това хората са имали негативен опит в общуването и контакта си с шарлатани. Но след като проведем няколко минутен разговор с човека, всичко си два на мястото и между нас се осъществява беседа, основана на доверие.
Какви са направленията, в които помагате на своите клиенти?
Главното са предсказателните способности - знаейки бъдещето на човека и неговата съдба, практически може да му се помогне във всякаква ситуация.
Към вас се обръщат хора, живеещи по цял свят – от Шанхай до Ню Йорк. Как се свързват с вас и нужна ли е лична среща?
Имам личен сайт www.gadalka-svetlana.com, в който може да се осъществи връзка с мен, чрез текстово съобщение към мобилния ми  телефон или WhatsApp. Разполагам със социални мрежи, но много хора знаят адреса ми и идват на лична среща. На хората от далечна чужбина им стига разговор по телефона, някои даже идват от други градове и страни, но често може да се помогне и от разстояние. Първо, това става бързо, понеже понякога дадено решение е възможно да се вземе за часове, даже за минути.
През дългогодишната си практика сте получила редица отличия. Какво значение имат те?
Така е, през годините съм получила дипломи и награди, но също и сувенири и подаръци. Те са ми подарени от благодарните хора, а тяхната признателност ме прави щастлива. Приятно ми е!
Как живее човек, който вижда повече от останалите, уславяйки невидимото?
Така живея от детството си… С годините съм свикнала.
Кое ви носи удоволствие в професията ви?
Най-много ме радва да видя рязък и стремглав подем на душевното и финансовото благосъстояние на отчаяните хора.
Живеем в несигурно и плашещо време. Къде греши човечеството и ще настъпят ли по-добри дни?
Добри дни има тук и днес, а бъдещето на човечеството постоянно се променя – точно както се менят по различен начин съдбите на отделните хора.

Стелиян СТОИМЕНОВ
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7