Плеймейтката Деси Димитрова: В България, за да се отличиш от тълпата, трябва да бъдеш скандален

Начална страница | Личности | Плеймейтката Деси Димитрова: В България, за да се отличиш от тълпата, трябва да бъдеш скандален
image

Деси Димитрова е една от финалистките в тазгодишното издание на конкурса "Мис Плеймейт". Тя е на 28 години от град Търговище. Разработва европейски проекти в сферата на селското стопанство. Беше избрана за една от 13-те плеймейтки, променили представите на българите и успели да се наложат в публичното пространство. Деси получи статуетка наравно с Николета Лозанова. Тя е сред най-актуалните моделки у нас. Стана изключително популярна след участието си в „Часът на Милен Цветков“, където прояви своето желание да снима фотосесии.

Деси, ти си сред най-актуалните плеймейтки. Обществото обаче не е с много добро мнение за вас. Какво е да си плеймейтка?
Това е най-престижният конкурс в България, смята се за голямо постижение, но за мен един конкурс не е кой знае какво. Конкурсът ти помага професионално, но от последното издание аз съм единствената, която успя да се отличи. Аз налагам името, а не титлата си. Ако не работиш усилено, няма значение, че си била плеймейтка.
Какъв човек си всъщност? С маска ли си пред обществеността?
Деси Димитрова по принцип е една добричка и скромна жена, но за медиите трябва да си скандален, за да се отличиш от тълпата. Иначе ставаме безлични. В реалния живот съм като другите момичета. Използвам всеки удобен момент да съм някъде сред природата, някъде с любимото ми кученце, за която се грижа от няколко години. Обожавам животните. През седмицата много трудно може да ме видите в някое от оборотните заведения, напоследък предпочитам да съм изолирана от всички и се виждам предимно с най-добрите си приятели.
Името ти постоянно е забърквано в скандали. Свикна ли с тях?
В началото ми беше изключително трудно, особено около самия конкурс. Нямаше ден, в който да не съм оплюта в медиите. В един момент се запитах защо само по мен се хвърля помия, но проумях, че всъщност най-атакуваните хора са успешните. С времето успях да свикна с глупостите, които се пишат за мен. Вече дори се забавлявам. Когато ми е скучно си отварям някой жълт сайт или си купувам вестник и научавам много неща за себе. (смее се)
Жълтите издания не спират да пишат за теб. Има ли нещо, което не успя да преглътнеш от написаното?
Единствено ако биват намесени хората, които обичам, бих се ядосала много. Иначе за мен могат да пишат колкото и каквото си поискат, не се притеснявам вече. Донякъде ги разбирам, защото по този начин си вадят хляба, пишейки глупости за мен. Надявам се някой жълт журналист все пак в един слънчев ден да ме почерпи, че се е издигнал благодарение на материали срещу мен.
Като всяка плеймейтка и за теб се спрягат много мъже. Има ли мъж до Деси и какъв е той?
В момента има мъж в живота ми, нещата вървят повече от добре. Радвам се, че успявам да не излагам личния си живот на показ. Всяка връзка се състои от двама души, два характера. Дали наистина е сериозна и нашата, предстои да разберем.
Интересен факт е, че се занимаваш с калифорнийски червеи. Как се стигна до там и какво точно правиш?
Занимавам се с това, защото ми изглеждаше много лесно и същевременно интересно. Но предимно работниците ми се занимават с това в момента, защото в София трудно бих отглеждала червеи в апартамента си. (смее се) Също така е и много иновативно. Новата мода сред плеймейтките е да бъдат бизнес дами, продавайки някакви бански, дрехи или мигли. Превърнаха се в продавачки, за щастие и по този въпрос се отличавам от всички останали.
Ако можеше да върнеш времето назад, би ли участвала отново в Мис Плеймейт?
Разбира се, тръпката от този конкурс не може да се опише лесно. Понякога в живота има неща и моменти, които просто трябва да изживееш. Човек трябва да живее живота си и да не съжалява за нищо, твърде кратък е.
Ти беше избрана от публиката за победител. На какво се дължи тази огромна подкрепа според теб?
Факт е, че бях доста смела и отстоявах принципите си и показах не само сексапил и чар, но и искреността си. Не всеки човек би излязъл на показ без тайни. Няма нещо, което да крия, нещо, от което да се притеснявам. Това се видя и се разбра от хората, мнозина от тях може би видяха и себе си в моите очи.
Блесна в медийното пространство с желанието си да снимаш фотосесии. Сбъдна ли се то?
При мен не само се сбъдна това желание, а просто надмина очакванията ми. Наскоро станах лице на известен бутик и предложенията ми за риалити формати и предавания още не спират, въпреки че мина половин година след конкурса. Всяка седмица снимам фотосесии за различни брандове.

Никол Сашова
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7