Зори: „Не се променяй, за да се харесаш. Бъди верен на себе си!“

Начална страница | Личности | Зори: „Не се променяй, за да се харесаш. Бъди верен на себе си!“
image

Зори едва ли има нужда от представяне, защото всички ние добре я познаваме и обичаме. Тя е нашата голяма надежда в Америка, на която хиляди българи стискат силно палци и очакват с нетърпение моментът, в който успехът ще я сполети. А това е просто неизбежно, защото малкото момиче с големия талант е орисано да бъде звезда и всеки който я познава, или просто се е докоснал до творчеството й, е на това мнение. Това мисли и легендарния Майкъл Джей, с когото Зори работи по последната си песен, набираща огромна популярност. „Ти си феноменална, но просто още не си го разбрала“, казва за нашето момиче Джей, който е писал музика за филми като „Top Gun“, сериали като „Scream queens” и е работил със звезди от ранга на Селин Дион.
Всички сме съгласни с Джей, защото познаваме неограничените възможности на Зори, познават ги и от Дисни, които следят отблизо всяка стъпка в развитието й, чакайки сгодния момент да я дръпнат в голямото си семейство.


Твоята нова песен „Transparent“ е вече факт. Кажи ми малко повече за нея – за текста и музиката?
Първо беше готова музиката. Написах няколко различни заглавия за песента, но заедно с другите автори на текста – Michael Jay и швейцарецът Ingemar Aberg, с които работихме съвместно, най-много ни допадна идеята именно за “Transparent”. След това дойде въпросът какво да разказва историята.
На какво се спряхте?
Много деца, особено тийнейджъри на моята възраст, често се опитват да бъдат нещо което не са – да избягат от собствената си личност и да се променят, за да се харесат на останалите. Едно от посланията на песента ми е да бъдеш верен на самия себе си, а не да се сливаш с останалото. В свят като нашия собствената ти идентичност е нещо важно и красиво. 
Кое е другото послание, което си вложила в песента?
Децата да си бъдат деца. Когато си на тринадесет години не е задължително да имаш гадже до себе си и да започваш подобни сложни взаимоотношения. Има много други неща в живота, върху които можеш да се фокусираш – училище, приятели, семейство… Човек има много време да бъде голям, но прекалено малко да бъде дете.
Ти самата имаш ли време да бъдеш тийнейджър предвид това с колко неща се занимаваш?
Да. Знам, че работя усърдно, но намирам време да бъда и обикновен тийнейджър, който се забавлява с приятелите си и разтоварва със семейството си. Има и нещо друго, аз приемам работата си като удоволствие.
„Transparent“ е едва на десет дни, но вече има над тринадесет хиляди гледания в YouTube! Аз отчитам това като доста сериозен успех. Как се чувстваш предвид тази цифра, която продължава да расте с всеки изминал ден?
Благодаря ти! Чувствам се прекрасно, защото до сега никога не съм имала толкова много гледания за толкова малко време. Но най-вече съм щастлива, защото четейки коментарите разбирам, че много хора установяват връзка с нея и откриват себе си или поне част от личната си история в нея.
Къде снимахте видеото към сингъла, как минаха самите снимки и колко време ви отне да го заснемете?
Снимахме в една голяма къща, с басейн и невероятна гледка. Беше изключително хубаво, защото работния процес всъщност беше забавление. В мига, в който камерите спрат да снимат всички скачахме в басейна и започвахме да си говорим и смеем. А самите снимки продължиха точно един ден, но репетициите преди това бяха много по-продължителни.
Подготвяш ли нещо ново, с което да зарадваш почитателите си?
Имам две готови песни, които трябва да се клипират и пуснат в предстоящите месеци. Едната е колаборация с Deep Zone Project, като за нея аз написах текста и аналогията, а DJ Диан – музиката. Предстои в началото на август да заснемем видео към нея.
Другата песен отново я написах съвместно с Michael Jay и екипа създал „Transparent“, тя също е много забавна и свежа. Честно казано нямам търпение да ги пуснем.
Можеш ли да издадеш малко от проекта ви с Deep Zone? Например, за какво става въпрос в песента?
За хората, които никога не са доволни от нищо, независимо дали то е хубаво. Например, когато пуснахме “Transparent” имаше и лоши коментари, което е нормално, защото човек не може да направи нещо, което да се хареса на абсолютно всички. Но хората, като цяло, не трябва да бъдат толкова песимистични винаги и спрямо всичко, а да гледат по-оптимистично и да се съсредоточат върху хубавите неща.
С песента искам да кажа, че независимо дали на някого му допада работата ми, или тази на други деца, това няма да ме спре да правя онова, което обичам. Напротив, мотивира ме да бъда колкото се може по-добра.
Като изключим песента, какво ново се случи покрай теб от последното ни интервю насам?
Преди един месец дублирах реклама за Унивърсъл студио. Беше много забавно, не само защото беше нещо ново за мен, но и понеже ще се излъчва в Англия и трябваше да използвам британски акцент.
Предстои ти да посетиш България, в която за последно си била преди цели девет години. Как се чувстваш?
Определено съм развълнувана и щастлива да се върна и видя мястото където съм родена. Била съм прекалено малка, когато с родителите ми сме напуснали България, така че нямам никакви спомени за нея. Сега се радвам, че ще успея да я разгледам и запомня такава, каквато е.
Кои градове искаш да посетиш?
Родена съм в София, затова мислим със родителите ми да започнем именно от там. Баба и дядо, както и много от братовчедите ми, са в Луковит, така че града също попада в списъка ни. Задължително ще отидем и до Черноморието, а се надявам да посетим и Пловдив. А ако ни остане време ще се опитаме да отскочим до Гърция, Италия и Франция.
Какво ще пожелаеш на читателите на в. „България СЕГА“?
Да са живи и здрави, винаги усмихнати и щастливи, да не спират да гонят мечтите си и да се радват на живота.

Екипът на в. „България СЕГА“ пожелава на Зори и семейството й един незабравим престой в родината!

If you like Zory please subscribe to her on youtube: zoryofficial and follow her on instagram and Facebook @zoryofficia

Стелиян Стоименов
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
4.00

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7