Разбивачът на женски сърца - Ашкар

Начална страница | Личности | Разбивачът на женски сърца - Ашкар
image

Ашкар е сред най-младите фолк изпълнители, но вече се радва на огромен брой фенове. Иначе капризната българска публика прие радушно 18-годишния разградчанин, който неотдавна  представи дебютния си проект „Бъди с мен“. Той стана част от музикалната компания на хитмейкъра Йорданчо Василковски – Оцко „Хит Микс Мюзик“.
Младокът и екипът му разчитат главно на визията, която във видеоклипа бе представена в пълния си блясък. Резултатите не закъснели. Последните седмици Ашкар прекарал на родното Черноморие, но не успял да си почине напълно, тъй като все се намирали почитателки, които да го помолят за селфи. 
„Не очаквах всичко да стане толкова бързо, но наистина имам много фенки, което много ме радва. Дори 2 момичета прекъснаха вечерята ни с моето семейство, за да се снимат с мен“, споделя пред  „България СЕГА“ малкият плейбой.
Признава си, че вече и отношението на околните към него е съвсем различно.
„Когато вляза в някоя дискотека диджеят започва да ме поздравява и всички се обръщат, за да видят къде съм. Въпреки това се надявам славата да не ме промени, както стана с толкова мои колеги, които загърбиха дори и приятелите си“, допълва Ашкар.
„Много хора си мислят, че съм прекалено суетен, че преди да изляза стоя дълго пред огледалото, което всъщност не е така. Да, държа на това да изглеждам добре, но всичко е  в рамките на нормалното“, споделя още младият талант, който не крие, че иска да се занимава и с мода.
„Да, мислил съм много  дали  да предпочета музиката или модата, но в България противно на клишето, че музикант къща не храни, можеш да се издържаш с музика, докато модата може все още да бъде само хоби. Интересувам се от нея, следя тенденциите“, изтъква дебютантът.
След броени седмици той ще прекрачи училищния праг на гимназията, в която учи. Тази година изпълнителят ще бъде абитуриент и ще наблегне над образованието си. Плановете му са да го продължи в София, където да следва Икономика. Ако кариерата му потръгне не е изключено и да се откаже от висшето образование, както постъпиха редица изпълнители, заради всекидневната им ангажираност в различни точки на страната.
В момента младият изпълнител е решил да даде още малко живот на първата си песен, но в първите дни на есента ще започне работата по втория си проект.
„С екипа ми обсъждаме да включим и дамски вокали, които ще изпее моя колежка, която много уважавам, но на този етап предпочитам да запазя в тайна бъдещите си планове“, разкрива Ашкар, който обещава, че следващото му парче ще е още по-провокативно от първото.

Георги Гюзелов,
за в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7