3 начина да забележите бърн-аут преди да е станало прекалено късно

Начална страница | Интересно | Здраве | 3 начина да забележите бърн-аут преди да е станало прекалено късно
image

Между всички срещи, крайни срокове и безкраен списък със задачи, работата започва да става все по-трудно. Всъщност производителността ви е достигнала най-ниското си ниво ... и степента на стрес е на най-високо ниво.
Първоначално обвинявате няколкото напрегнати седмици с повече задачи и ангажименти. След това просто мислите, че си внушавате. Но може ли да е по-сериозно от това?
Известен като болестта на века бърн-аутът е описан като: синдром, концептуализиран като резултат от хроничен стрес на работното място, който не се управлява успешно.
Но как можете да разберете дали имате труден месец или става въпрос за истински проблем?
Ето 3 начина:
Не спите достатъчно
Това е един порочен цикъл - може да се чувствате стресиран поради липса на сън и на свой ред да спите по-малко часове, защото сте подложени на стрес за работата си. Но колкото по-дълго прекарвате времето си в лишаване от сън, толкова по-вероятно е да изпитате потапяне в производителността и промени в настроението си, както в работата, така и извън нея.
Не се чувствате себе си
Вашият шеф ви е възложил амбициозен проект с високи залози, който ви дава възможност да покажете на компанията колко сте невероятни. Преди пет години щяхте да се възползвате от възможността да го поемете, но сега се чувствате нещастни, цинични и възмутени от всичко, което се случва около вас.
Не се чувствате значими на работа
Освен ако не спасявате ежедневно живота, е напълно нормално тази мисъл да се прави от време на време: Дали това, което правя с живота си, наистина има значение? Особено когато се чувствате постоянно уморени, а работата, която вършите, не дава видими резултати.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7