7 проблема, които решава топлата вода

Начална страница | Интересно | Здраве | 7 проблема, които решава топлата вода
image

Хранителните навици, а също така количеството и качеството на водата която внасяме в организма, са един от най-важните фактори за контрола върху здравето. Ако всеки ден се пие преварена вода  - разрешават се повечето здравословни проблеми. Топлата или горещата вода не съдържа тежки метали и други вредни съединения, които могат да се намерят в чешмяната вода и които се трупат в организма и предизвикват големи здравословни проблеми, съобщи БГНЕС.
Ако вземете чешмяна вода и я оставите да ври поне пет минути, след като се охлади ще забележите на дъното гъста утайка от вредни материи. А ето и какво е полезното влияние върху организма от пиенето на топла или гореща вода.
1. Пиенето всяка сутрин на една чаша топла вода пречиства кожата и се препоръчва на хората с проблематична кожа, като суха кожа, акне.
2. Топлата вода отпуска мускулите и се препоръчва да се пие като отлично средство за облекчаване на менструалните болки.
3. Сутрин преди закуска и половин час след закуска една чаша топла вода стимулира работата на стомаха и разрешава проблемите с подут стомах и газове.
4. Пиенето на топла вода сутрин преди закуска помага за пикочните инфекции и намалява киселините в стомаха.
5. Редовното пиене на топла вода помага циркулацията и изпотяването и изхвърля токсините от тялото, което улеснява работата на бъбреците.
6. Ако изпиете една чаша топла вода един час след закуска, ускорява се метаболизма и изгарянето на калориите.
7. Редовното консумиране на топла вода помага при астма; хълцането, а отделно от това дава допълнителни сили при настинка и кашлица.

Actualno.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7