Лекарство на кралете убива рака

Начална страница | Интересно | Здраве | Лекарство на кралете убива рака
image
Снимка: www.mediamatic.net

Източната медицина е провъзгласила това растение за ‘лекарство на кралете’. И то се е доказало като именно такова.
Традиционната китайска медицина го поставя на първо място като лечебна билка през последните 2000 години. Толкова мощно е то.
Списанието Интегративни лечения на рака (Integrative Cancer Treatments) публикува изследване за смляното на прах сушено растение. Прахът играе роля при клетките на рака на гърдата и на простатата като спира движението и свързването им със здравите клетки и пътеки в тялото. Това пречи на туморите да нахлуват в тялото. Изследователите също така откриха, че хранителната добавка подсилва производството на цитокини – химикали, които помагат в битката с възпалението.
И доказателствата непрекъснато се увеличават…
Изследователи в университета Белармин в Луисвил, Кънектикът изследваха употребата на тази лечебна билка при лечението на рак на белия дроб. Учените я тестваха върху клетъчни линии в различни концентрации. При високи нива билката наистина убива раковите клетки!
Кое растение е толкова мощно, че може да накара раковите клетки да се самоубиват?
Една гъба… Но не просто която и да било гъба, а гъбата рейши. Този вид идва от Азия, но вече се отглежда в целия свят стига климатът да е топъл.
Изследователите откриха, че компонентът, който върши всичко това в гъбите рейши е тритерпеноидът. Биоактивният компонент намалява растежа на раковите клетки с 80 процента 120 часа след лечението.
Туморните клетки оцеляват като използват множество пътеки. Но тритерпеноидите са мощни, те отрязват тези пътеки. Резултатът е клетъчно самоубийство…
Но най-добрата част е, че съединението може да убива ракови клетки като оставя здравите клетки неувредени. Нещо което химиотерапията и конвенционалните лечения още не са открили как да правят.
Наред с тритерпеноидите, гъбите рейши съдържат комплекс въглехидрати, наречени полизахариди. Полизахаридите в гъбите играят жизненоважна роля. Те упражняват стимулиращи имунитета ефекти. А здравата имунна система е ключова в борбата с рака. Както и с всяко друго заболяване всъщност.
Можете да намерите екстракт от гъбата рейши на капсули, в течна или прахообразна форма в магазините за здравословни храни. Можете също да я намерите изсушена за чай и готвене.
Ако страдате от рак, рейши може да помогне на лечението, което прилагате. А ако не сте болни от рак тя действа превантивно. Гъбата рейши е мощна и има много подсилващи здравето полезни свойства. Тя действа антибактериално и антивирусно. Това е гъбата, която определено искате да включите в хранителния си режим.
Източник: Institute of Natural Healing, The Medicine of Kings That Kills Cancer
Хранителна добавка с рейши можете да намерите в дрогериите Лечител
“Лечител”® Ви предлага :
РЕЙШИ

„БОЖЕСТВЕНАТА ГЪБА”

хранителна добавка
60 капсули
Предназначение: гъбата Рейши има благоприятно влияние върху различни органи и системи – черен дроб, кръвоносна, нервна, дихателна и имунна системи. Тези й свойства и фактът, че е нетоксична, я правят изключително подходяща за ежедневна употреба.
Състав: екстракт от Рейши /Ganoderma lucidum/ – 50 mg в една капсула и прах от същата гъба – 200 mg
Помощни вещества: емулгатор E441 – желатин
Дневната доза от 6 капсули съдържа:
1200 mg прах от гъба Рейши
300 mg екстракт от гъба Рейши
Препоръчителна дневна доза:
2 капсули три пъти на ден с голяма чаша вода, за предпочитане по време или веднага след хранене
Да не се превишава препоръчителната дозировка.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на сухо и проветриво място, недостъпно за деца.
Нето тегло на 1 капсула: 325mg ℮
Производител: БиоАтлантик, Франция
Продукта може да намерите в търговска верига “Лечител” на цена: 18.50 лв.
Zdravivsekiden.com


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7