Майк Тайсън: Макгрегър ще бъде убит на бокс!

Начална страница | Интересно | Cпорт | Майк Тайсън: Макгрегър ще бъде убит на бокс!
image

Бившият световен шампион в тежка категория Майк Тайсън смята, че Конър Макгрегър няма никакъв шанс срещу Флойд Мейуедър, а мачът е интересен само от гледна точка на приказките преди това. Шампионът в UFC ще направи дебют в бокса срещу Мейуедър, който е с 49 победи от 49 мача и е абсолютен фаворит, въпреки че се отказа преди почти 2 години. Според Тайсън мачът няма да предложи особена интрига от чисто спортен аспект.
„Макгрегър ще бъде убит на бокс. Ядосах се, защото си мислех, че той ще използва ММА правилата срещу бокса. Всичко опира до това: може ли боксьор да победи ММА боец? МакКонър (така Тайсън нарече Макгрегър – б.а.) постави тъпия си задник в позиция, в която ще бъде нокаутиран, защото излиза срещу човек, който прави това цял живот, още от бебе. МакКонър не може да рита, не може да прави хватки и т.н., така че няма особен шанс. Той прие най-прецакващите правила в историята на бокса“, каза Тайсън.
Той все пак се забавлява на промотирането на мача. Макгрегър и Мейуедър направиха 4 събития в 4 поредни дни в Лос Анджелис, Торонто, Ню Йорк и Лондон.
„Цялото това нещо е вълнуващо, защото има атмосфера като на цирк. Конър е образ. Флойд никога не е срещал характер като него“, каза още Тайсън.
Той смята обаче, че много хора ще бъдат разочаровани от самия мач.
„Няма съмнение, че мачът ще остави лош вкус в устата на хората, това ще се случи. Просто Макгрегър прие тези правила, които са срещу него“, каза още Тайсън.
udarsport.bg


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7