Наш човек в CNN-Атланта и центъра на световните футболни страсти!

Начална страница | Интересно | Cпорт | Наш човек в CNN-Атланта и центъра на световните футболни страсти!
image
Продуцентът в CNN Самуил Крумов със Световната шампионска купа на ФИФА, която направи обиколка на света преди Шампионата, по врема на нейното пребиваване в Атланта.

Самуил Крумов , продуцент в CNN WORLD SPORT

Един ден и няколко часа преди старта на Световното първенство  чувам бодрия и уверен глас  от Атланта на един от най-близките до центъра на спорта журналисти...  Самуил Крумов , продуцент  в CNN WORLD SPORT.
Кой друг, ако не CNN ще бъдат и в центъра на такова грандиозно събитие като „Бразилия 2014”?
Разказва ми коректно и внимателно, за да го разбера, как неговата гореща спортна редакция се готви за изпитанието. Имам чувството, че препрочитам Лев Толстой в неговите страници от „Война и мир”, където се описват Наполеоновите и Кутозови  маневри...  и на двете армии едновременно!  
Вестникът ни не стига да ви го преразкажа. Ще ви открия само, че екипите, с които той е ангажиран, ще подготвят по три предавания дневно, всичко е планирано по секунди, бразилските им съгледвачи са вече по терените, а генералният щаб в Атланта вече вибрира от напрежение...
Сами е наше, чикагско момче, което ще видите и на още една от снимките по тези наши страници, по време на мача България – Гърция, с българското знаме на „Солджър Фийлд. А журналистиката,  преди да я изучи тук в Америка, е почнал още докато се е провирал под масата, върху която неговият баща и колеги са правели българския вестник „Гуд Лак” в Чикаго. 
С такова минало Сами нямаше как да откаже да дава по едно рамо на нашите спортни страници, които вие четете, през време на бразилските футболни чудесии! Благодарско от Земята до Небето!
- Винаги и с огромно удоволствие си спомням моето детство и училище в Чикаго – казва Сами. – Ако си българин – няма друг град по-добър за тебе!  Винаги си с няколко нива по-високо и по-близко до успеха, който преследваш...  Как мечтая да съм през юни и юли с моите супер-приятели от Чикаго в някое супер-българско място и да изгледаме заедно  всички мачове от Световното! Но няма как – вече съм от другата страна на телевизора и дано Бог ми даде много сили за да направя и аз, каквото мога, за успеха на Шампионата  и на всички, които страстно обичаме  футбола!  Така или иначе – пак ще бъдем заедно!

Климент Величков
в. „България сега”, Чикаго


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7