Мамичко, защо?

image

Преди да достигнат седем годишна възраст децата питат често „МАМИЧКО, ЗАЩО“? От всички български деца Марийка е най-любопитното дете. То често задава въпроси, на които неговата  майка не може да отговори. (Ако Вие имате отговор, моля помогнете на Марийка).
И така – един ден Марийка прочела, че „Човешкото общество“ се управлява на четири или пет йерархични нива. Ето какво видяла Марийка в Интернет.
НИВА НА УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО.

Ниво

Наименование на управлението

Функция на управление

Обхват на управление

Участници

0

Интимно

Комфорт

Семейство, жилище и други

Т. н. Обикновени хора

1

Публично

Административна

Регион, Област,Държава

Администрации, Институции, Компании и други

2

Специализирано

Стратегическа

Съюзи

1. Открити:

Лидери,

Монарси, Партии, Форуми, Държави, Религии и други

2. Скрити:

Сив кардинал (човк зад трона)“, Тайни общества и други.

3

Абсолютизирано

„Квазибожествена“

Планетарно

1.    Биологични:

Властелини,

Абсолюти, „Световни правителства“и други.

2. Небиологични

Планета Земя.

4

Галактично

„Божествена“

Вселена

Субекти с Божествени функции

5

Хипотетично

Неидентифицирано

Тайна

Неизвестни


Любопитното дете задало следните въпроси на майка си:

Въпрос 1:  Мамичко, защо хората дискутират какъв Метод за гласуване да има при избор на субекти или група личности? Прочетох, че са съществували над 10 метода за гласуване, като вдигане на ръка, цветни зърна от растения, дупчене дупки с шило, специален молив, свързване на линии, електронно гласуване, гласуване по Интернет, гласуване по пощата и други методи.
и
 Мамичко, защо хората гласуват (за субект или група личности), след като НЕ МОГАТ да проверят в т. н. „База данни“, дали техния „глас“ фигурира“ (е попаднал) в списъка на “избрания субект или група“.

Отговорът на Майката е: Защото “всички данни“ са тайна и никой не трябва да знае“ кой за кого“ е гласувал.

(Марийка, развълнувана). Мамичко, а защо при операциите с „дигитални валути“ (например „биткой“), човек изпраща пари и всеки момент може да провери колко пари има.

Майката на Марийка изважда от сейфа дипломата си за Висше образование и я хвърля на боклука, защото не може да отговори на въпроса.

Въпрос 2:  Мамичко, защо хората  гласуват за  „субекти или за група личности“, след като тези субекти  са на второ ниво на управление на човешкото общество и са зависими от  „субекти или  група личности разположени на третото ниво на управление на човешкото общество. Например държавите се управляват от Световните правителства, а ние гласуваме за държавни правителства? Защо хората не гласуват директно за Световно правителство? 

Майката на Марийка изважда от сейфа  дипломата си за Докторат /Доктор на науките/ - Ph. D. и я хвърля на боклука, защото не може да отговори.

Въпрос 3:  Мамичко, защо хората  протестират публично срещу субект, група личности или идея, след като те са под (или на) първо ниво на управление на човешкото общество и от тях нищо не зависи? 

Майката на Марийка (без да отговори)  изважда от сейфа дипломата си за Професор и я хвърля на боклука, защото не може да отговори.

Въпрос 4:  Мамичко, а аз като порасна ще мога ли да управлявам човешкото общество?

Майката се замисля и отговаря: "Нека помисля и ще ти отговоря утре.

На следващият ден майката казва: „Няма проблем, Марийке. Възможно е да управляваш човешкото общество. Трябва да използваш метода, създаден от Хипотетичното ниво на управление на човешкото общество, а именно:  Формулираш Цел, създаващ Проект, създаваш Технология, създаваш Организация, финансираш проекта, създаваш група за внедряване и реализиране на проекта. Стартираш проекта. И се наслаждаваш на успеха му! И никой няма да знае,че ти управляваш!

Марийка отива до кошчето за боклук, изважда дипломите на майка си и ги поставя обратно в сейфа.

И така Марийка продължава всеки ден: Мамичко, защо и защо, Мамичко...

Граф Хаджи
В. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7