Здравословните ни проблеми на енергийно ниво

Начална страница | Интересно | Гледище | Здравословните ни проблеми на енергийно ниво
image

Доброто ни здраве зависи от околната среда и нашето взаимоотношение с нея, както и от нивото ни на съзнание. В нашето тяло има 50 трилиона клетки - ние сме клетки от Вселената. Погрешна е фразата, че животът ни принадлежи - ние принадлежим на живота. Нашето здраве зависи от нивата на 5-те вида енергии - Земя, Въздух, Огън и Етер. Тези пет елемента изграждат и физическото ни тяло. В тялото ни има седем главни чакри. На всяка чакра съответства една жлеза с вътрешна секреция. Между тях има двустранен енергиен обмен. Здравословните проблеми на човек първо се проявяват на енергийно ниво. Стресът е основният фактор за дисбаланс. Трябва да знаем, че ние носим стрес у себе си от родовата памет. В шийният пояс акумулираме най-много стрес, затова хората там масово имат най-много шипове - а това води до неправилно оросяване на мозъка, високо или ниско кръвно, болки по-целият гръбначен стълб. В очите и кръста трупаме много стрес.
 Жизнено важно за човек е магнитното поле на земята. Хроничната умора е магнитен дефицит. В сгради с желязо-бетон магнитната енергия е по-ниска. Ако на земята спре магнитното поле до няколко дни няма да има жив организъм. Трябва да знаем, че елемента Земя е нарушен от начина ни живот - жилища, пътища, техника и от това ограничено магнитно поле страдаме. Ако за пет минути на ден си държим едно магнитче в ръцете ние ще се чувстваме по-добре.
 В големите градове въздухът е много замърсен и това ни стресира. В този мръсен въздух има много положителни йони, които са неблагоприятни за нас. А полезните отрицателни йони се поемат директно от белият дроб, тези йони ги има на морският бряг, водопади и гори. Става ясно, че вторият елемент Въздух е със сериозен недостиг за нас.
Енергията на водата е доказана научно - 70% от тялото ни и 85% от човешкият мозък е съдържание от вода. Нашите деди са си правили селищата близо до извори и реки ненапразно. Изворната вода зарежда най-добре енергийно тялото ни. Животът в нас е Етера, колкото сме по-заредени с положителна енергия, толкова сме по-здрави. Ако не пием достатъчно вода организма ни се стресира. Водата  има качество да се насища с Етер, а това е вид енергия (жива вода). Етера е онази въображаема среда, която изпълва  междузвездното пространство, в която се движи светлината. За това дали има Етер са в спор Айнщайн (теорията на относителността ) и Никола Тесла. Тесла прави поредица от опити и доказва, че теорията на Айнщайн е погрешна и  това му е коствало живота. Оставяме на бъдещето да докаже кой от двамата е прав.
От нас зависи как ще подобрим енергийният обмен в телата ни.

Таня Георгиева
в. „България СЕГА“


Оценете тази статия
0

Абонирайте се за feed-а с коментари Коментари (0 направен):

общо: | показване:

Направете Вашия коментар

Моля, впишете кода, който виждате на изображението:

  • email Изпратете на приятел
  • print Версия за печат
  • Plain text Обикновен текст
Теми
Липсват теми към тази статия
Newsletter
Powered by Vivvo CMS v4.7